Як видовищний гол, але ще краще: Марічка Падалко розповіла, як Андрій Шевченко зробив її щасливою

Своїми голами за київське "Динамо", легендарний "Мілан" та збірну України Андрій Шевченко дарував радість мільйонам. Завдяки Андрію Шевченку змогла знайти своє щастя й Марічка Падалко.

1976 рік для США та світу став роком створення компанії Apple, а для України — народження одразу двох Андріїв Шевченків. І якщо постать легендарного футболіста відома не тільки всім українцям, а також мільйонам іноземців, то громадський діяч, політик та журналіст родом з Івано-Франківщини має не таку велику популярність, хоча він не менш важливий для країни.

Про Андрія Віталійовича в одному зі своїх недавніх постів написала Марічка Падалко. Ведуча згадує своє знайомство з колегою під час знімань популярного на початку 2000-х проєкту “Форт Буаяр”. На той момент Шевченко працював на 5 каналі. Саме завдяки йому Україна побачила легендарні кадри із влучанням яйця у тоді ще кандидата в президенти Януковича.

Марічка Падалко розповіла, як Андрій Шевченко зробив її щасливою
Марічка Падалко розповіла, як Андрій Шевченко зробив її щасливою

Відео, яке вже давно розійшлося на меми, було знято саме журналістами 1+1. Але в ефір каналу через певні причини воно вийти не могло. Оскільки в ті часи інтернет був рідкістю, а виробництво флешок тільки набувало масовості, інформацію на телебаченні зберігали за допомогою касет. Тому одну з них Марічка винесла з офісу 1+1 та передала Андрію, щоб кадри з падінням Віктора Януковича після влучання у політика яйця побачили всі українці.

Але найголовнішою подією в житті Падалко стало запрошення на пікнік, яке вона отримала від Шевченка за місяць після знімань “Форту Буаяр”. Завдяки цьому Марічка зустріла свого чоловіка Єгора Соболєва, з яким телеведуча виховує сина та двох чудових доньок. Коханий телеведучої зараз не часто знаходиться поруч з нею, оскільки боронить Україну. Але чоловік не залишає Марічку без підтримки та робить все від себе залежне для мирного життя дітей.

Марічка Падалко розповіла, як Андрій Шевченко зробив її щасливою
Марічка Падалко розповіла, як Андрій Шевченко зробив її щасливою

Зі свого боку, як журналістка, Падалко також докладає багато зусиль для того, щоб держава ставала сильнішою, а країна — кращою для народу. Своїх дітей Єгор та Марічка виховують у любові до України та повазі до інших людей. Тому син Михайло, а також доньки Марія та маленька Катруся, яка зростом вже починає наздоганяти маму, у шанувальників ведучої не викликають ніяких інших емоцій, окрім захоплення їхньою чуйністю, розумом та скромністю.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.