Як у Алли Мазур і Руслани Писанки – Мартиновська вперше зізналася, що у її мами був рак: “Маму звати Надія”

Суддя кулінарного шоу Ольга Мартиновська вперше зізналася, що у її мами був рак, як у Алли Мазур і Руслани Писанки. Що відомо про недугу жінки?

Як відомо, останнім часом в шоу-бізнесі зірки активно говорять про загрозу онкології. Зокрема, зірки майже одразу розповідають про свою біду, коли дізнаються про діагноз.

Наприклад, про стан Алли Мазур стало очевидно тільки-но вона почала лікування. Зірка взялася використовувати для створення образів різноманітні перуки, що одразу наштовхнуло на думку про випадіння волосся.

Безумовно, коли мова заходить до втрати шевелюри, перше, що спадає на думку — це хіміотерапія. Пізніше Алла розповіла, що дуже боялася виходити з короткими зачісками, але пізніше зрозуміла, наскільки це дрібна річ, і взялася проводити різноманітні кампанії з надання інформації про онкологію.

Писанка в свою чергу була набагато закритішою. Втім, в її випадку мова йшла про смертельний діагноз, терапії для якого вже не було. Німецькі лікарі просто полегшували зірці життя, знімали симптоматику, щоб вона могла дожити півроку у спокої та разом з коханим.

Ольга Мартиновська розповіла, що у її мами була онкологія

Так, окрім них, велика кількість знаменитостей розповіла про свій досвід боротьби з онкологію, а також дала поради стосовно того, як контролювати свій стан та вчасно дізнатися про загрозу. Міка Ньютон повторює про це ледь не кожного тижня, нагадуючи про свій власний шлях. Але Ольга Мартиновська розповіла про свою матір, яка також пережила рак лише зараз.

Ольга Мартиновська розповіла, що у її мами була онкологія

У рамках благодійної акції, яку вона проводить із Володимиром Ярославським Ольга поділилася зізнанням щодо своєї матері надії, яка також хворіла на онко.

“Кілька років тому їздила на випуску хлопчика, що переміг рак в Охмадит. Моя мама перемогла рак майже 20 років тому. Маму звати Надія. Тисячі наших дітей потерпають від цієї хвороби. Ми маємо подарувати їм надію”, – заявила зірка в сторіз.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.