Ольга Мартиновська вразила правдою про те, що їй доводиться робити на МастерШеф: “Мій прямий обов’язок тут”

Вважаєте, що судді "МастерШеф" просто тішать глядачів своєю красою в кадрі та куштують смачні (та не дуже) страви? Ольга Мартиновська зізналася, що вона виконує значно більше обов'язків.

День Незалежності нашої прекрасної України — це надзвичайно важливе для кожного свято. Автори “МастерШеф” вирішили зробити його ще приємнішим для шанувальників кулінарії та анонсували початок трансляцій нового сезону проєкту. Тож уже 24 серпня, як і завжди о 19:00 кожен фанат може вмикати СТБ з упевненістю в тому, що для нього кілька наступних годин пройдуть цікаво та яскраво! Але доки кожен з нас чекає на цю бажану подію, судді проєкту діляться кадрами залаштунків “МастерШеф”, оскільки знімання досі тривають.

Найчастіше цікаві пости можна побачити у головної красуні шоу — Ольги Мартиновської. До неї, ймовірно, саме час звертатися не інакше, ніж “Ваша Величносте”. Учасники та глядачі давно бачили в Ользі дещо королівське, тому вона вирішила підтвердити це на ділі.

Ольга Мартиновська розповіла про свої обов'язки на МастерШеф
Ольга Мартиновська розповіла про свої обов’язки на МастерШеф

Звісно, навіть таку світлину Мартиновська підписала з притаманним їй гумором. Але трон та корона на кухні “МастерШеф” викликають, щонайменше, здивування. Хоча насправді значно цікавішою є причина їхньої наявності в кадрі. Нас очікують нові оригінальні конкурси?

Також Ольга показала спільне фото із донькою Вірою, яка приїхала до неї на знімальний майданчик. Мартиновська зазначила (звісно, жартома), що дівчинка допомагатиме мамі з миттям посуду на “МастерШеф”, оскільки це прямий обов’язок кулінарки на цьому проєкті.

Ольга Мартиновська розповіла про свої обов'язки на МастерШеф
Ольга Мартиновська розповіла про свої обов’язки на МастерШеф

Знаменита суддя обожню свою донечку, яка зростає такою ж красунею, як і її матуся. Вона готова повністю віддати їй кожну вільну хвилину, тому знаходить час навіть в напруженому графіку між зніманнями та іншими робочими процесами. Також Ольга відчуває радість, коли приїздить в батьківський дім, де все таке близьке та неначе відносить собою в дитинство.

Ольга обожнює Україну, нашу мову та культуру. Як і колега та близький друг Мартиновської Володимир Ярославський, вона намагається популяризувати українське як в кулінарії, так і поза нею. Тому у своїх соціальних мережах кулінарка демонструє красу української природи, багатство та родючість нашої землі, апетитність та багатогранність національних страв.

Ольга Мартиновська розповіла про свої обов'язки на МастерШеф
Ольга Мартиновська розповіла про свої обов’язки на МастерШеф

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.