Що відомо про дружину Андрія Данилка: особистість жінки видав дехто, хто знає багато не лише про Сердючку

Що відомо про дружину Андрія Данилка? Особистість таємничої жінки видав дехто, хто знає багато не лише про Вєрку Сердючку. Докладніше у нашому матеріалі.

Андрій Данилко виступає на українській сцені вже майже 30 років. І за увесь цей час журналістам не вдалося встановити особистість жодної його коханої жінки. Втім, було багато чуток про його зв’язок з колегою Людмилою Щоголевою. На початку нульових акторка прийняла рішення, що вона більше не може рухатися вперед з колективом і поспішно його покинула. Сталося це після смерті члену команди.

Пізніше артистка розповіла, що це поставило. У її стосунках з Андрієм, який не пробачив їй того, що вона не попередила його і навіть не попрощалася, коли йшла.

Мережа розкрила інформацію про дружину Андрія Данилка

Андрій Данилко розповів про своє особисте життя
 Мережа розкрила інформацію про дружину Андрія Данилка

Також останні інтерв’ю Радмила трохи змінило ставлення публіки до їхньої дружби. Зокрема ведучи пропустили, що є великий шанс того, що між ними все ж таки був роман. Спеціалісти програми поетапно розбирали слова акторки, її міміку судження і схилилися до думки, що все ж таки романтичний під текст був.

Цікаво, що на запит стосовно дружини Андрія Данилка Google видає саме біографію Радмили. Чому алгоритми пошукового пристрою працюють саме так досі залишається загадкою, але часом най абсурдніші думки справджуються, тому хто знає, можливо у цей раз система не помиляється?

І все ж таки за офіційною версією, Андрій Данилко ніколи не був одруженим і досі залишається холостим.2022-го чоловік давав інтерв’ю, в якому зізнався, що дуже хотів мати родину, і неодноразово намагався її створити, але кожного разу терпів невдачу.

Мережа розкрила інформацію про дружину Андрія Данилка

Мовляв, після чергового провалу просто змирився з думкою про те, що можливо в нього цього ніколи не буде. Тим часом його партнерка Інна Білоконь реалізувалася і як дружина, і як мати, і навіть як бабуся. Нещодавно стало відомо про народження в неї онука.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.