Бужинська показала Златі Огнєвіч та іншим, як має виглядати ідеальна стрижка каре: навіть укладати не треба

Українська співачка Катя Бужинська з'явилася у абсолютно несподіваному образі та з новою стрижкою каре, яка була ідеально укладена та виглядала на мільйон.

Нещодавно співачка Катерина Бужинська, яка живе разом із чоловіком-іноземцем та молодшими дітьми – близнюками Катею та Дімою в Болгарії, випустила нову пісню під назвою “VIVA SVOBODA”, у кліпі якої з’явилася у дуже несподіваному для себе образі. Артистка, яка ніколи не змінювала відтінок волосся і завжди залишалася білявкою, постала в кадрі з чорним каре з коротким густим та прямим чубчиком. Перука сиділа на Катерині ідеально. Доповнили образ чорна сукня, що облягає, жакет з прінтом та окуляри.

Шанувальники були в захваті. Багато хто з першого погляду навіть не впізнав співачку, проте всі, і навіть колега Павло Зібров, відзначили, що це “дуже несподівано та сміливо”.

Катя Бужинська показала Златі Огнєвіч, як має виглядати ідеальне каре
Катя Бужинська показала Златі Огнєвіч, як має виглядати ідеальне каре

Зазначимо, що новий образ Каті Бужинської справді кардинально відрізнявся від попередніх  і був продуманий до дрібниць. Особливо вразла її перука з ідеальним каре, яке їй, без сумніву, йшла. Не те, що у Злати Огневич, коли вона оприлюднила знімок, на якому з’явилася з каре без укладання.

Катя Бужинська показала Златі Огнєвіч, як має виглядати ідеальне каре

Катя Бужинська показала Златі Огнєвіч, як має виглядати ідеальне кареДо речі, є кілька стрижок, які на думку професійних стилістів йдуть абсолютно всім жінкам незалежно від віку, комплекції, форми обличчя та кольору волосся. Основним лідером у цьому списку є каре і боб-каре. Якщо довжина підібрана ідеально, то це універсальна стрижка не тільки приховає всі недоліки (якщо вони є), але й зробить зовнішність візуально молодшою. Є багато наочних прикладів, одним з яких можна вважати новий образ з класичною стрижкою каре Катерини Бужинської. Хочя, це перука, але все одно виглядає дуже красиво.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.