Нью-Йорк, Париж та Лондон не мають жодного шансу: 36-річна Леся Нікітюк знайшла справжній центр світу

Що ви уявляєте, чуючи фразу "центр світу"? В уяві популярної ведучої Лесі Нікітюк одразу виникає одне конкретне місто, яке доступне для відвідин кожному українцю!

Завдяки шоу “Орел і Решка” Леся Нікітюк не лише здобула шалену популярність, але й також змогла відвідати безліч мальовничих та унікальних місць. Але є одне цілком конкретне місто, яке у рейтингу ведучої незмінно залишається лідером. Для зірки воно є центром світу. І саме його вона залюбки відвідує щоразу, коли має таку нагоду.

Здогадалися про що ми? Звісно ж, мова про рідне місто Лесі — Хмельницький. Тут у Нікітюк залишилося багато друзів та улюблених місць. Наприклад, ведуча обожнює відвідувати легендарний Хмельницький базар! Він містить дуже багато цікаво: від якісних товарів по прийнятних цінах до неочікуваних новинок відомих брендів.

Леся Нікітюк розповіла про своє улюблене українське місто
Леся Нікітюк розповіла про своє улюблене українське місто

Також саме в Хмельницькому живе улюблена перукарка Лесі — Світлана. Вони знайомі зі студентських років, і навіть через стільки років Нікітюк не довіряє догляд за своїм чубом нікому іншому. Попри те, що волосся швидко відростає, Леся щоразу їде до пані Світлани, яка своїй зірковій подрузі щоразу все робить ідеально!

“Тільки Світлана мені стриже чуб ще з університету, де ми разом навчалися”, — ділиться секретом своєї ідеальної зачіски телеведуча

Леся Нікітюк розповіла про своє улюблене українське місто
Леся Нікітюк розповіла про своє улюблене українське місто

Щоразу, коли знаменитість приїздить до рідного міста, вона приємно дивується тому, як стрімко воно розвивається. В Хмельницькому постійно з’являються нові заклади та все сучаснішою стає інфраструктура. Цього разу Леся знайшла для себе класний спортзал та навіть познайомилася в ньому з хорошим тренером.

Звісно ж, серед українських міст телеведуча обожнює не лише Хмельницький. Нещодавно Нікітюк відпочивала в Одесі, звідки родом її менеджерка та подруга Юлія. Леся ділилася з підписниками світлинами зі свого відпочинку. Сучасне місто приваблює своїми красивими історичними районами, привітними людьми та чудовою кухнею.

Леся Нікітюк розповіла про своє улюблене українське місто
Леся Нікітюк розповіла про своє улюблене українське місто

Україна багата такими прекрасними містами. Але майже у кожного з нас той неповторний спектр емоцій, який так приємно відчувати щоразу, коли ми повертаємося, викликає саме рідне місто.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.