Марічка Падалко розповіла про зраду, на яку пішов її чоловік Соболєв: екс-депутат закохався не на жарт

Популярна українська телеведуча Марічка Падалко розповіла про невірність, на яку пішов її чоловік Єгор Соболєв. Екс-депутат закохався не на жарт.

Коли Марічка Падалко тільки-но вийшла заміж, вона зберегла усі подробиці їхнього роману з депутатом при собі. Телеведуча не розповідала ні про те, як познайомилася з ним, ні про те, як сама йшла на певні хитрощі та жертви. А справа була в тому, що насправді Єгор на той момент перебував у стосунках, так само як і сама Марічка.

Падалко згодом визнала, що єдиною людиною, яка знала про її статус жінки на стороні була бабуся. Вона підтримувала свою онучку в усьому. І хоча Марічка не боялася засудження чи інших проявів оцінки зі сторони суспільства, зберігала теплоту цих взаємин лише для себе.

Марічка Падалко розповіла, як стала коханкою Єгора Соболєва

Марічка Падалко поділилася подробицями особисого життя
Марічка Падалко поділилася подробицями особисого життя

Примітно, що Марічка швидко зрозуміла, що це кохання. Зокрема, вона мріяла про дітей, і доволі довго не знаходила людину, яку бачила батьком своїх спадкоємців. Соболєв вже одразу їй здався ідеальним кандидатом на цю роль.

Вже через рік їхніх стосунків на світ з’явився хлопчик. Звичайно, обидва вирішили питання, щоб все ж таки стати офіційною парою. На той момент у Єгора вже за плечима був шлюб, і навіть дочка.

А колишня дружина Соболєва допомагала Марічці познайомитися з батьками свого судженого та сподобатися їм. Тобто попри те, що спочатку взаємини розвивалися дивно, все ж таки обидвом вдалося вийти на рівень гармонії та взаєморозуміння.

Дарма, що зараз Соболєв сам не спілкується зі своїми батьками. Чоловік 2 з половиною роки тому пішов захищати Україну, хоча сам родом з російської федерації. Його батьки залишилися там, і зовсім не проти того, що відбувається в Україні. Безперечно, це стало головною причиною їхнього конфлікту. З тих пір родина не розмовляє.

Зараз Єгор рідко буває вдома. Марічка за ним надзвичайно сумує, і постійно плаче, коли їм все ж таки вдається зустрітися.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.