Рідна сестра Софії Ротару Ауріка розповіла, що сталося з артисткою і як її здоровʼя зараз: “Підтримуємо”

Рідна сестра легенди української естради Софія Ротару Аурелія Михайлівна дала ексклюзивний коментар на рахунок співачки та розповіла, що з нею відбувається зараз.

Як відомо, Софія Ротару не виходить на зв’язок вже декілька років. Зокрема, після 2022-го вона взагалі не спілкується зі своїми шанувальниками, і ніяк не дає про себе знати. Хіба що артистка зробила публікацію на свій день народження на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і тоді залучила публіку до благодійної ініціативи. На честь свята співачка розповіла про свій фонд, який займається сім’ями захисників.

Ауріка Ротару розповіла про сестру Софію Ротару та її здоров’я

Ауріка Ротару розповіла про сестру Софію Ротару та її здоров’я

Окрім того родина артистки потрапила у гучний скандал. Її син Руслан Євдокименко, а також онук Анатолій були затримані на кордоні під час його незаконного перетину, але навіть тоді Софія Михайлівна не дала жодного офіційного коментаря на цей рахунок, і начебто проігнорувала. Через це публіка навіть почала хвилюватися.

Раніше Софія Михайлівна виходила на зв’язок і говорила про те, як сильно сумує за своїми концертами, які не може дати через обмеження під час пандемії. Зараз вже від неї взагалі не чутно ні слова.

Ауріка Ротару змінила свій імідж і показала результат
Ауріка Ротару розповіла про сестру Софію Ротару та її здоров’я

Тому Ауріка Ротару, рідна сестра артистки, зробила великий подарунок для її шанувальників, давши невеличкий коментар на її рахунок. Зокрема, зірка розповіла, що зараз Софія Михайлівна почувається добре, зі здоров’ям у неї все прекрасно, а зі своїми родичами вона знаходиться на зв’язку.

“Так, ми підтримуємо зв’язок. І єдине, що я можу сказати, що вона здорова і в неї все добре. Більше я нічого коментувати не буду”, – розповіла Ауріка.

Нагадуємо, що онуки співачки на даний момент знаходяться за кордоном. Соня Євдокименко проживає в Сполучених Штатах Америки, а її рідний брат Анатолій проживає в Європі, адже виїхати йому все ж таки вдалося, хоча досі незрозуміло як саме.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.