Програла для суддів, але не для глядачів: чому для фанатів Альона Московченко — переможниця “МастерШеф-13”?

Найбільшою помилкою завжди є згода на поразку. Але як можна перемогти, коли самі правила та обставини проти? Цьому мистецтву вас може навчити Альона Московченко.

З кожним роком “МастерШеф” стає все яскравішим та емоційнішим. Шоу зростає не тільки в плані якості картинки чи різноманіття конкурсів, а також в контексті підбору учасників. Так багато цікавих людей, які не лише вражають кулінарними талантами, але й дивують своїми історіями, унікальними характерами.

Так, іноді глядачі залишаються не в захваті від певних претендентів на титул. Але, впевнені, ви погодитеся, що незвичні для проєкту фінали 12 та 13 сезонів, в кожному з яких за звання найкращого кулінара-аматора змагалися лише 2 людини, були неймовірними!

Суперфінал 13 сезону. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Суперфінал 13 сезону. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

І причина не лише в нестандартності форматів, але також в людях, які потрапили до суперфіналів. Жоден з учасників не викликав у аудиторії негативних емоцій. Але учасниця “МастерШеф-13” Альона Московченко змогла виділитися навіть серед таких достойних людей.

Протягом сезону кулінарка не дозволила собі жодної підлості. Альона не вдавалася до нечесної гри або маніпуляцій. Навпаки, щоразу дівчина виступала за справедливість. Навіть коли могла позбутися своєї основної конкурентки Аліни Бурик, якій зрештою поступилася титулом.

Саме тому на Альону Московченко вже підписані понад 30 тисяч користувачів! Звісно, кулінарка привертає увагу не лише характером, але й неймовірними талантами. Вона не лише вміє грамотно подавати рецепти, а здатна надихати на те, щоб терміново йти їх готувати!

Альона Московченко розповіла про життя після шоу
Альона Московченко розповіла про життя після шоу

Пости Альони — це неповторне джерело натхнення. Серед них є прості та складні рецепти, а також роздуми про життя. Навіть якщо вам ближче до Марсу, ніж до високої кухні, слідкувати за кулінаркою цікаво й просто завдяки її цікавим розповідям про себе.

Що ж стосується програшу, то Альона сприйняла його важко, тому не змогла продовжити спілкування з Аліною Бурик. Але навіть в цьому вона чесна. Московченко не намагалася надягати на себе маску того, чого немає, а демонструвала свої щирі почуття до колишньої колеги.

До слова, шанувальники Альони не вважають, що вона програла. Одразу після трансляції суперфіналу дівчина отримала не десятки, а сотні коментарів, в яких люди назвали її найкращою! Звісно, кубок та гроші — це важливо. Але є дещо важливіше, чого не виграти. І це в Альони точно є!

Альона Московченко розповіла про життя після шоу
Альона Московченко розповіла про життя після шоу

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.