Аномальна спека і зірки: 52-річний Хіменес-Браво та 56-річний Гордон показали фото, від яких стає “гаряче”

Українські зірки Ектор Хіменес-Браво, Дмитро Гордон і Даша Квіткова страждають від спеки не менше, ніж звичайні громадяни. Про свої "муки" вони розповіли своїм підписникам.

Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий Ектор Хіменес-Браво вчора здивував усіх своїх підписників виклавши в Instagram пост про те, як він ніби-то виглядає після того, коли в обід сходить за хлібом при нинішній спекотній температурі погоди. Він зробив дивну світлину із червоним обличчям, а позаду себе створив гаряче полум’я, яке виглядає, як пекельне повітря. Свій жарт про теперішні спекотні будні він підписав: “Тримаєтеся?”. І… поставив жартівливий смайлик.

Українські знаменитості показали, як переживають аномальну спеку
Українські знаменитості показали, як переживають аномальну спеку

Нарікав учора на спеку і 56-річний український журналіст, телеведучий та редактор Дмитро Гордон. У своєму блозі в Instagram він написав, що від спеки в людей “плавляться” автомобілі. Правда виникло спірне питання, де саме це сталося, в Одесі чи в Києві.

“Ось це жара в Києві! Дивіться, як машину поплавило!”, – написав Дмитро Гордон і виклав відео з одного з Телеграм-каналів.

На відео було відмічене місце геолокація — Одеса. Також у коментарях люди почали писати, що це дійсно сталося в Одесі. А чому саме так трапилося з автомобілем пояснила одна із підписниць Гордона.

“Таке в основному буває на битих авто. Після відновлення торпеду покривають тонким слоєм масла і на високій температурі воно так вздувається”, – написала жінка.

Кому вчора було мега важко, так це блогерці, переможниці реаліті-шоу “Холостяк” Даші Квітковій. Зі своїми читачами вона поділилася інформацією про те, що в Києві “пекло 40+”, електроенергії не було більше восьми годин, лунала “Повітряна тривога”, а на вулиці лише й чутно звуки від роботи генераторів. Ще вона пожалілася на те, як на фоні всього цього виглядає її стан волосся.

“З тебе тече, наче з бегемота”, – прокоментувала вчорашній день блогерка.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.