Скинула більше 2 кг: Наталя Могилевська відмовилась від трав і перестала голодувати заради тонкої талії

Співачка Наталя Могилевська розповіла про те, як їй вдалося скинути більше 2 кг і чи задоволена вона таким результатом. А також, що саме вона для цього зробила.

Співачка Наталя Могилевська розповіла про те, як їй вдалося скинути більше 2 кг і чи задоволена вона таким результатом. А також, що саме вона для цього зробила.

Народна артистка України, співачка та продюсерка Наталія Могилевська сьогодні зранку заспокоїла своїх фанатів повідомивши про те, що вона перестала голодувати. А також закінчила спеціальний курс із прийманням трав. Про це вона написала сама на своїй сторінці в соцмережі Instagram. За час такої процедури їй вдалося схуднути на 2,3 кілограм. Зірка відверто зізналася, що результатом цього всього вона задоволена, але все одно очікувала більшого. Тепер співачка переходить на вживання соків.

“Цей момент завжди найважчий. Бо як розв’язуєш пасок – мені, особисто, важко. Я із тих людей, кому або все, або нічого”, – розповіла Могилевська.

Наталя Могилевська перестала вживати трави і голодувати
Наталя Могилевська перестала вживати трави і голодувати

Зірка додала, що коли вдома є велика родина і купа їжі, то завжди триматися важко. Вона запитала в своїх читачів, чи хто розуміє її в цьому питанні і отримала величезний фідбек у відповідь. Фанати одразу ж почали давати співачці поради. Насамперед, що тепер можна спробувати розвантажувальні дієти. Такі як, вживання вівсянки з печеними яблуками маленькими порціями. Такою дієтою, пишуть підписники Могилевської, можна скинути до одного кілограма за день. А трави — це більше дуже крута чистка всього організму, аніж дієта для схуднення.

Знайшлися такі читачі, які відверто захейтили співачку за її пост. Мовляв, що як можна про таке писати, адже її дивиться купа дівчат, які зараз можуть теж почати голодувати, щоб почати наслідувати співачку. Або що через такі публічні заяви зірок жінки потім не вміють любити своє тіло і приймати себе такими, якими вони є. Бо намагатимуться лише стати ідеалом, який нав’язаний соціумом.

На все це Наталія Могилевська відповідала, що хейтерам необхідно спочатку додивитися серіал до кінця.

“Довіра до успішних людей – є знаком інтелекту. Бо негативна оцінка, дратування та інше до будь кого – це невігластво, і завжди говорить про проблеми самої людини. Комусь потрібно голодувати, а комусь вчитися їсти”, – прокоментувала негативні відгуки підписників зірка.

Багато хто з людей зазначив, що якщо вживати здорову їжу або їсти улюблені страви, то можна не набирати вагу і навіть схуднути. Оскільки всі ті кілограми, які ми втрачаємо, коли терпимо і не їмо, вони потім одразу повертаються, як тільки людина починає їсти. Але щоб не набирати вагу в організм повинно потрапляти мінімум вуглеводів і більше корисних жирів. До всього цього, не завадить додати фізичні навантаження, або регулярні заняття спортом. А під час голодування займатися спортом неможливо і навіть не бажано.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.