Її справжні французькі канікули: щаслива Віра Брежнєва показала, як насолоджується новим життям без Меладзе

Співачка Віра Брежнєва після розлучення з Костянтином Меладзе просто розцвіла! Як виглядає тепер її життя? З ким вона проводить час? І де мандрує?

Останні три роки стали справжнім випробуванням для багатьох українських сімей, і зірки не є винятком. Після початку війни шоубізнес накрила хвиля найнесподіваніших розлучень. У перші місяці 2022 року про своє розставання повідомили Надя Дорофєєва та Володимир Дантес. 2023 року новиною про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром приголомшила співачка Камалія. Не проживши й року після весілля, розлучилися співачка Анна Трінчер та блогер Олександр Волошин, а нещодавно стало відомо про розлучення найбагатшої учасниці “МастерШеф” Катерини Великої. Не менш несподіваною стала новина про розлучення екссолістка ВІА-гри Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе.

Віра Брежнєва показала, як насолоджується новим життям без Меладзе
Віра Брежнєва показала, як насолоджується новим життям без Меладзе

До речі, причину розставання пара так і не розкрила. Проте, казали, що приводом стали різні погляди подружжя на події в Україні. Віра відкрито виступила проти війни і на знак протесту завершила свою успішну кар’єру в Росії і виїхала з країни. Її третій чоловік – продюсер Костянтин Меладзе просто зник не лише із соцмереж, а й із життя колишньої дружини.

Зазначимо, що після розлучення життя Віри Брежнєвої практично не змінилося. Співачка продовжує давати концерти лише вже в Україні та за кордоном та багато подорожувати світом. Так, напередодні Віра Брежнєва разом зі своїми сестрами та мамою відпочивала в Італії, а за кілька тижнів засвітилася у Франції.

Віра Брежнєва показала рідкісні фото з 72-ріною мамою та всіма сестрами
Віра Брежнєва показала рідкісні фото з 72-ріною мамою та всіма сестрами
Віра Брежнєва показала рідкісні фото з 72-ріною мамою та всіма сестрами
Віра Брежнєва показала рідкісні фото з 72-ріною мамою та всіма сестрами

Про те, як минули її французькі канікули, співачка докладно розповіла в Інстаграмі. Судячи зі знімків, співачка була неймовірно щасливою. Вона зустрічалася з шанувальниками, багато гуляла і просто насолоджувалась життям, тільки вже без Костянтина Меладзе.

На думку підписників співачки в соцмережах, за останні пів року Віра неймовірно перетворилася і стала тією, якою її звикли бачити фанати – милою, безпосередньою, природною та справжньою. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.