Ротару пригадала останню зустріч з Ніною Матвієнко: “Вона мені розповіла, що не дуже добре почувається”

Ротару вперше розповіла на публіку про те, якою була її остання зустріч з Ніною Митрофанівна Матвієнко. Виявляється, зірка відкрилася колезі.

Новина про смерть Ніни Митрофанівнт усіх застала зненацька. Про її хворобу не знали навіть зірки, які з нею близько спілкувалися та гастролювали з благодійними концертами по Україні. Жінка була позитивною, і не видавала свого стану ніяким чином. Тільки найближчі рідні знали про те, що насправді вона переживає.

Коли ж стало відомо, що Матвієнко мала онкологію, підтримати її фанати змоги вже не мали, і хіба що могли попрощатися з нею. Найбільшим болем втрата артистки стало для Тоні Матвієнко, яка була надзвичайно близькою зі своєю матір’ю. Що декілька місяців вона взагалі не могла прийти до тями, сильно схудла і лише через творчість намагалася знайти мотивацію рухатися далі.

Ауріка Ротару розповіла про свою останню зустріч з Ніною Матвієнко

Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко
 Ауріка Ротару розповіла про свою останню зустріч з Ніною Матвієнко

Примітно, що сім’я попросила усіх колег уникати розмов про стан артистки і не давати ніяких коментарів на цей рахунок. Втім, час від часу виконавці все ж таки публічно розповідають про те, якими були їхні останні зустрічі з зіркою. Зокрема нещодавно Ауріка Ротару дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому також пригадала їхню розмову. Тоді Аурелія Михайлівна навіть не підозрювала, що Ніну Матвієнко більше не побачить.

“Так сталося, що останній концерт Ніни Митрофанівни був у Львові. Пам’ятаю, як ми зранку вийшли з Ніною біля готелю до кав’ярні попити каву, і вона мені розповіла, що не дуже добре почувається. Увечері ми відпрацювали концерт, а другого дня поїхали до Києва, і після цього Ніна Матвієнко дізналася, що в неї така недуга страшна”

Також Ротару додала, що Ніна Митрофанівна була надзвичайно світлою та талановитою людиною, яка сильно любила Україну та закликала усіх полюбити батьківщину усім серцем та відкрити його для неї. Окрім того, співачка заявила, що покійна була душею української пісні та народу, а тому заслуговує на велику пошану та вічну пам’ять.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.