Як виглядає молодий коханий Надії Матвєєвої? Заради нього відвернулася від сімʼї і пішла проти чужої думки

Як виглядає молодий коханий 55-річноїНадії Матвєєвої? Заради нього ропулярна телеведуча колись відвернулася від сімʼї і пішла проти чужої думки.

Надія Матвєєва досить довго мовчала про те, що знайшла особисте щастя. Своє кохання вона зустріла неочікувано, і заради нього їй довелося зруйнувати усі свої старі установки та принципи. Обранець знаменитості виявився молодшим за неї на 20 років. І це стало перепоною здебільшого у стосунках з рідними Надії.

У своєму інтерв’ю зірка розповіла, що сім’я відреагувала на появу даного чоловіка вкрай негативно, і зовсім не повірила у щирість його почуттів. Мовляв, зв’язався зі знаменитою та молодою ведучою через корисливі цілі.

Надія Матвєєва розповіла про свого молодого коханого

55-річна Надія Матвєєва показала, чим займається на пляжі
Надія Матвєєва розповіла про свого молодого коханого

Надія Матвєєва подібним аргументами не повірила, і вважає, що мала рацію, так як її коханий демонструє глибину своєї любові та щирість. Окрім того, у своєму інтерв’ю Надія зізналася, що насправді сама колись мала стереотипи на рахунок великої різниці у віці з партнером.

“Він не на трохи молодше – 20 років. Я з цим табу жила. У мене було інтерв’ю з Машею Єфросиніною і вона мені сказала: “Так є чоловіки молодші”. А я кажу їй: “Це табу”. Я вважала, що такі стосунки сенсу не мають, навіщо ці проблеми”, – розповідала знаменитість.

Також варто відмітити, що у телеведучої є дорослий син, який за віком майже одноліток її обранця. Свого спадкоємця Надія Матвієво обговорювати не любить, а тим паче після 24 лютого. Неодноразово журналісти дозволяли собі ставити провокаційні питання, які просто виводили ведучу з себе.

Що стосується коханого чоловіка Надія Матвєєва також відмовляється його показувати. Зокрема пояснюється тим, що сам обранець не бажає бути публічною людиною, і обговорюватися в мережі. Судячи з усього, Матвієво його і не покаже, принаймні найближчим часом. Якщо пара вирішить побратися, можливо ця ситуація зміниться.

До речі, невідомо, чи є у нього діти від попередніх стосунків або досвід шлюбного життя.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.