Їде на “Мальдіви” після пиття трав: з самого ранку Могилевська розповіла, що буде їсти далі в цьому житті

Співачка Наталя Могилевська перестала голодувати, почала пити соки та їсти фрукти, а ще планує повезти всю свою родину відпочивати на "українські Мальдіви".

Українська співачка, акторка, телеведуча та продюсерка Наталя Могилевська, яка буквально вчора завершила свою дієту і вийшла з голодування, продовжила тему свого щоденного харчування. Раніше вона почистила свій організм вживанням трав і обмеженням себе в їжі, завдяки чому скинула трохи більше двох кілограм. Вчора вона перейшла на пиття різноманітних соків і вживання їжі. Також, прагнула себе стримувати і обмежувати в кількості харчуванні. Хоча Наталя Могилевська зазначила, що у зв’язку з тим, що вдома велика родина і велика кількість їжі, їй це буде вдаватися вкрай складно.

Утім вже сьогодні зранку вона оголосила про свої наступні плани щодо свого буденного харчування. Про це все вона написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Наталія Могилевська розповіла, чим харчуватиметься для схуднення
Наталія Могилевська розповіла, чим харчуватиметься для схуднення

Тож перед своїми прихильника Наталя Могилевська повстала зранку у довгому домашньому халаті світло-жовтого кольору і заявила: “Я починаю їсти фрукти! Тому що завтра всією родиною ми їдемо у відпустку!!Урррра!”.

Співачка подякувала всім своїм фанатам, які вчора написали їй безліч порад щодо дієт, вживання їжі та голодування. Чимало підписників критикували зірку за її дієту з голодування. Це була дієта — метод з схуднення Марви Оганян. Сьогодні Могилевська категорично відповіла, що Марва Оганян закінчила Медичний Університет в Єревані, має вчений ступень по Біології, захистила дисертацію з Біохімії.

“Вона створила метод зцілення і очищення організму – голодування на травах, побічним ефектом якого є зниження ваги…”, – заявила співачка всім тим, хто запитував у неї про докази ефективності такої дієти, аргументи цього всього, писав у її бік критику і закликав з’явитися в “студію” лікарям!

Крім цього, співачка додала, що була терплячою і їй було цікаво знати різні думки і розповсюджені міфи про дієти. Тому вона нічого раніше не писала в захист того методу, який обрала для свого схуднення.

У відпустку Наталя Могилевська вирішила відправитися в місце, яке дуже часто називають “українськими Мальдівами”. Що саме це за місце вона не написала і не розповіла, а лише запитала в своїх фанів, як вони думають, що це може бути.

“Я щаслива. Це найпрекрасніший час очікування нової подорожі. Тим більше, що це буде така перша справжня відпустка для моїх малих”, – зазначила Могилевська.

Редакція видання “Сенсація” допускає що це може бути місце про яке знімав програму український мандрівник, фотограф і ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров. А саме — острів Джарилгач, який називають саме “українськими Мальдівами”. Про це місце він розповів у своїй програмі “Мандруй Україною”.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.