“Я дуже люблю їсти”: ексдружина Остапчука розповіла про те, чому худа, а прес своєї мрії накачати не може

Як і Христина Горняк, майже кожна з нас хотіла б милуватися кращою версією себе в дзеркалі. Але насолодитися омріяними кубиками у відображенні нам часто заважає одна популярна людська слабкість.

Всі ми обожнюємо займатися спортом. Але тільки з наступного понеділка чи нового місяця. Почати прямо сьогодні? Це неможливо. В холодильнику саме чекає смачний торт. Та й піцу дуже хочеться замовити. Тому, як-то кажуть, повернемося до цього питання вже після свят.

Впевнені, багато наших читачок впізнали себе. Ніхто з нас у цьому не самотній. Навіть для Христини Горняк надзвичайно важко змусити себе займатися спортом. Красуня зізнається, що дуже любить їсти. Тому дівчина приймає свою неідеальність, коли їсть щось смачненьке.

Багато підписниць, звісно, могли б посперечатися з такою самокритичністю Христини. Але красуня має власне бачення ідеальності: чітко виражені кубики преса та стрункість, коли аж видно кісточки. Вона заздрить дівчатам, які мають таку фігуру та хотіла б повернути її собі.

Ексдружина Володимира Остапчука Горняк розповіла, чому не може накачати прес
Ексдружина Володимира Остапчука Горняк розповіла, чому не може накачати прес

Проте коли стоїть вибір між додатковими тренуваннями та можливістю чимось поласувати Горняк обирає другий варіант. Звісно, повністю від спорту вона не відмовляється. Великий внесок у регулярні заняття Христини робить її тренерка Надія Батрак, без якої нотаріусиня навряд приділяла спорту так багато часу та енергії.

Колишня дружина Володимира Остапчука зізнається, що іноді тренування майже повністю вичерпують її сили. Якби дівчина не розуміла, що важка праця потім окупиться здоров’ям і красою, то вона не бачила б сенсу у докладанні таких зусиль. Але Горняк має чудову базу, яка полегшує їй досягнення бажаного результату.

Харчуванню Христина також приділяє увагу. Вона не обмежує себе повністю, але коли це необхідно може скоригувати свій раціон. Наприклад, вона може поснідати авокадо, одним вареним яйцем, декількома шматочками прошуто, невеликою кількістю вершкового сиру та помідорів чері, двома цільнозерновими хлібцями та чашкою кави.

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла, чому не може накачати прес
Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла, чому не може накачати прес

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.