У прямому сенсі слова, щоб охолодитися: Анна Кошмал з балкону готелю облила Одесу холодним лимонадом (ВІДЕО)

Щоб підняти собі настрій і охолодити Одесу в спекотні літні дні, відома акторка Анна Кошмал виливала з пляшки лимонад у бокал своєї подруги. І це все вона робила прямо з балкону готеля.

Відома українська акторка театру та кіно Анна Кошмал відправилася на відпочинок у Одесу разом із своєю коліжанкою та вирішила по обливати місто лимонадом. У прямому сенсі цього слова! Знаменитість з балкону будинку почала виливати з пляшки лимонад вниз на землю. А її подруга стояла внизу і мала завдання тримати в руках бокал і “ловити” цей напій. Для того, щоб записати таке кумедне відео і покращити свій настрій у ці спекотні дні, акторка одягла довгу неймовірну зелену сукню з білим принтом. Її подруга була лише в одному купальному топі та довгій літній спідниці міді.

Акторка Анна Кошмал з балкону готелю облила Одесу холодним лимонадом
Акторка Анна Кошмал з балкону готелю облила Одесу холодним лимонадом

Дівчата обливали Одесу лимонадом буквально пару хвилин. Все це зняли на відео до якого додали розважальну пісню “Are You Having Any Fun?”, яка перекладається, як “Тобі весело?”. Колись це був дуже популярний запис, а саме — в 1939 році. Почути цю пісню можна було у серії бродвейських ревю “Скандали Джорджа Уайта”. Даний хіт виконувало безліч різноманітних виконавців по всьому світу. Виливати лимонад з балкону у бокал своєї подруги акторка Анна Кошмал вирішила у такому ж розважальному стилі, танцюючи та веселячись, як і ця пісня, яку вони додали до свого запису. Усе було знято легко, просто, без “напрягу”. Емоційно дійсно можна перенестися у бродвейські постанови. Своє опубліковане відео Анна Кошмал підписала: “Обливаємо Одесу холодним лимонадом та рятуємось від спеки хорошим настроєм”.

На все це підписники знаменитості відреагували дуже позитивно. Насамперед, фанатів Кошмал цікавило скільки дублів вони зробили перед тим, як ідеально зняти весь цей процес виливання лимонаду на відео. І чи зробили вони велику “калабаню” (калюжу), коли виливали напій. Дехто з читачів просили цих веселих дівчат приїхати у Львів і врятувати від спеки ще й всіх львів’ян. Фанати “розкусили” акторку упізнавши на відео готель в якому було знято це відео в Одесі. Але де саме це було, все одно вказувати не стали.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.