“Ладнала з ним краще”: чоловік Руслани Писанки розповів про стосунки актриси з його сином від першого шлюбу

Чоловік Руслани Писанки розповів, як справляється з життям без неї та зізнався, якими були стосунки у відомої телезірки з його єдиним сином.

Минуло два роки з дати смерті відомої української телеведучої Руслани Писанки. Жінка відправилася в інший світ після тривалої боротьби з онкологією. На превеликий жаль, хвороба виявилася сильнішою за те світло, яке випромінювала актриса й вона програла фінальну сутичку. Її чоловік Ігор Ісаков розповів, як він живе без коханої.

В інтерв’ю для ОBOZ.UA, чоловік розповів, що йому дуже не вистачає жінки. В його будинку буквально все нагадує про кохану. Інколи спогади приємні, інколи краять йому серце. Й хоча Ігор не вірить у містику, зізнається, що інколи йому хочеться, аби Руслана дала знак. Крім того, він зазначив, кохана стала рідше йому снитися, він припускає, що поступово відпускає її.

“Знаєте, Руслана почала рідше мені снитися. Я не ображаюся, навіть думаю, що так і треба. Значить, вчуся відпускати її потрошку”, – поділився Ігор.

Чоловік Руслани Писанки розповів про її стосунки з його сином
Чоловік Руслани Писанки розповів про її стосунки з його сином

Також, у розмові, Ігор розповів про стосунки писанки та його сина від першого шлюбу. Виявляється, вони всі разом жили під одним дахом цілих 3 роки. Після завершення 9 класу, Єгор вирішив продовжити навчання у столиці, тож перебрався до батька. Ісаков стверджує, що Руслана без проблем прийняла його дитину. Ба більше, відносини з юнаком у жінки складалися легше ніж у самого батька.

“Це мій син, і він моя сім’я. Мені здається, ми з Русланою разом вирішили, що йому треба вчитися в Києві”, – пригадлав чоловік.

Чоловік Руслани Писанки розповів про її стосунки з його сином
Чоловік Руслани Писанки розповів про її стосунки з його сином

Поки у Ігоря та Єгора були натягнуті стосунки, Руслана стала для підлітка справжнім другом та наставником. Чоловік з теплом згадує, як жінка навчала його варити суп, примовляючи, що це згодиться у житті. Можливо, саме завдяки настановам Руслани, юнак виріс дуже самостійним та відповідальним чоловіком.

“Може, вимагав від нього більше, ніж потрібно. А він цим вимогам не міг або не хотів відповідати. Одним словом, Руся ладнала з Єгором набагато краще, ніж я. Вона була йому старшим другом, наставником”, – зізнався Ісаков.

Чоловік Руслани Писанки розповів про її стосунки з його сином
Чоловік Руслани Писанки розповів про її стосунки з його сином

Зараз Єгор мешкає за кордоном та спілкується з батьком телефоном. Чоловік зазначив, що нині їх відносини з сином стали більш теплими ніж коли-небудь в минулому.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.