Стосунки в прямому ефірі: ведучі “Сніданку з 1+1” Шовкопляс і Гордєєв стали найкрасивішою парою телеекранів

Шовкопляс і Гордєєв регулярно діляться спільними фотографіями, на яких вони щасливі та задоволені. Вони гармонійно поєднуються в кадрі. Тому не дивно, що багатьом їхня пара видається ідеальною.

Навколо ведучих “Сніданку з 1+1” Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва часто вирують чутки. Завдяки неймовірній хімії між телеведучими та позитивним емоціям в етері шанувальники іноді підозрюють наявність між парою не тільки професійних, а також романтичних стосунків. Звісно, дехто з фанатів може видавати бажане за дійсне. Чи мрії та реальність збігаються?

Єгор зазначав, що він ніколи не намагався шукати ідеальну партнерку, оскільки ключовою в успішних взаєминах вважає саме хімію. Не помітити її на екрані між Гордєєвим і Шовкопляс неможливо. Та хімія між партнерами може бути різною. Як би не хотілося фанатам, але для телеведучих все обмежується професійною діяльністю та хорошою дружбою поза кадром.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв у студії Сніданку з 1+1
Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв у студії Сніданку з 1+1

Хоча Єгор мріє про сім’ю, він ніколи не вважав саме бажання стосунків достатнім для того, щоб їх розпочинати. Центром будь-яких романтичних взаємин є сильні та взаємні почуття. Коли вони є, можна починати будувати стосунки. Поки в житті Гордєєва все обмежувалося закоханістю, яка не переростала в щось більше. Але телеведучий має кому дарувати свою любов — вдома Єгора чекають собака Джум і два коти, які не дозволяють йому нудьгувати.

Що ж стосується Нелі, то вона заміжня та щаслива у шлюбі. З коханим чоловіком чарівна телеведуча виховує прекрасних синочків — Матвія та Тимофія. Своє особисте життя зірка “Сніданку з 1+1” не афішує, зосереджуючись на професійній діяльності. Та все ж іноді на сторінках у соціальних мережах можна побачити сімейні фото Шовкопляс, по яких помітно, наскільки щаслива сім’я у ведучої. Такі світлини прекрасно спростовують будь-які плітки.

Неля Шовкопляс зі своїм чоловіком та двійнятами
Неля Шовкопляс зі своїм чоловіком та двійнятами

Глядачі обожнюють Єгора та Нелю за їхню чудову спільну роботу, професіоналізм, гарний настрій, який ведучі дарують шанувальникам. Гордєєв та Шовкопляс — дуже красиві люди. Це стосується не лише зовнішності, але й характеру, доброти. А коли такі люди працюють разом, то спостерігати за результатами цієї праці надзвичайно приємно.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.