Тепер зрозуміло, чому не повнішає: співачка Оля Полякова показала, який хліб пече сама вдома

Співачка Оля Полякова повернулася з-закордону і кинулася випікати хрусткий хліб! Вона показала натуральну випічку від якої не набирає зайвих кілограмів!

Улюблениця багатьох українців – відома українська актриса, співачка, блогерка і телеведуча Оля Полякова розсекретила інформацію про те, чому вона не повнішає. Все тому, що 45-річна зірка не купує і не їсть, аби де і аби якийсь хліб, а пече його сама.

Таким чином вона не вживає ту величезну кількість дріжджів і купу інших невідомих компонентів, яку зараз додають при випіканні хліба. Натуральний, свіжий і хрусткий хліб співачка Оля Полякова показала в своєму stories в Instagram. До того ж, хліб власного виробництва! Хліб від Олі Полякової!

Співачка Оля Полякова показала, який хліб пече у себе вдома
Співачка Оля Полякова показала, який хліб пече у себе вдома

Перед цим зірка повідомила, що вона вже вдома. Щоб ніхто не думав, що вона безкінечно катається по закордонах. Цю інформацію Оля Полякова сповістила з нотками жарту і в хорошу настрої.

“А я вже вдома. Ви що думали, що я на тому камені сиджу вже тиждень (мала на увазі на каменях на березі моря, де робила світлини і виставляла їх в мережу, – ред.)”, – повідомила про своє повернення в Україну зіркова співачка.

Після цього вона похвалилася і показала всім той хліб, який спекла сама. Знаменитість поділилася тим, що хліб дуже хрусткий і запашний.

“Дорогенькі мої, послухайте цей хруст (похрустіла скоринкою хліба на камеру, щоб всі почули, яку випічку вона зробила, – ред.). Тоненька скоринка, дуже хрумка. А ось він такий у розрізі (показала розрізаний хліб). Ось такий у мене вийшов багет”, – показала на відео всім своє творіння Оля Полякова.

Варто зазначити, що зірка не дарма витрачає час і займається тим, що сама випікає хліб. Адже в сучасному світі купуючи цей продукт люди дуже часто псують своє здоров’я і навіть не здогадуються про це. Інгредієнти з чого саме нині випікають сучасний хліб достеменно нікому невідомі і не афішуються. Хоча є і запакований хліб на якому виробник зазначає з чого саме він зроблений.

Вживати хліб бажано з обережністю не лише купований, а й навіть домашній. Оскільки в разі переїдання цього продукту в людини можуть розвинутися такі хвороби, як дисбактеріоз, захворювання шлунково-кишкового тракту та здуття живота. Як відомо, дисбактеріоз загалом впливає на загальний стан і красу шкіри жінки. Оскільки може викликати висипання вугрів на обличчі в будь-якому віці.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.