Прийшла мудрість: 55-річна Надія Матвєєва у стосунках з молодим почала працювати над своїми емоціями

Ведуча програми "Все буде добре" Надія Матвєєва підкорила своїх підписників ніжною жовто-гарячою сукнею. Те, у що одягнута зірка, фанатам набагато цікавіше, ніж якийсь там інтелект.

Відома українська теле- та радіоведуча, журналістка та ведуча програми “Все буде добре” Надія Матвєєва помітно постаріла, але при цьому виглядає дуже добре. У stories, які вона викладає на своїй сторінці в соцмережі Instagram, зірка виглядає на свій вік — 55 років. Хоча раніше ніколи не було помітно, скільки саме їй років.

Зараз можна сказати, що Надія Матвєєва є уособленням мудрої та зрілої жінки до якої можна звертатися, як за жіночими, так і навіть психологічними порадами. Адже вона почала піднімати тему важливості емоційного інтелекту. Насамперед, здатності впізнавати та усвідомлювати власні емоції, а ще розуміти емоції інших людей та регулювати емоції у відносинах.

За словами Надії Матвєєвої, одна з причин чому потрібно розвивати емоційний інтелект — пригнічення “небажаних” емоцій працюють проти нас самих. Це виливається в те, що у нашому тілі накопичується напруга і виникають різні захворюванні на фоні психосоматики. В результаті — людина просто може зірватися і зіпсувати свої стосунки з іншими людьми.

Небайдужа Надія Матвєєва і до того, що відчувають її підписники. Вона розпитала їх і про їхні емоції та емоційний стан. Але практично ніхто відповідь на це питання не надав. Усі лише почали коментувати сукню в якій сфотографувала Надія Матвєєва спеціально для цього посту про емоційний інтелект. Для читачів розрадою їхнього емоційного стану стала світлина Матвєєвої і нічого іншого.

Тож чим так відзначилася сукня знаменитої ведучої програми “Все буде добре” — ніжний жовто-гарячий колір (викликає радість і позитивні емоції), на плечах — невеличкі лагідні розрізи, по всій сукні — принт у вигляді синіх крапель з води. Загалом сукня дуже “тепла” на сприйняття, літня, легка та викликає приємні емоції. А головне, це вбрання, як нікому іншому, пасує саме Надії Матвєєвій.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.