Разом відпочивали на “Мальдівах в Україні”: Наталя Могилевська розсекретила і показала всім свого чоловіка

Зазвичай чоловік проти того, аби Наталя Могилевська публікувала світлини разом із ним у соцмережах. Лише цього разу коханий зірки дозволив поширити спільне відео з їхнього відпочинку.

Найвідоміша співачка України Наталя Могилевська, яка поїхала відпочивати на “українські Мальдіви”, не лише вийшла на зв’язок зі своїми фанами після затяжної тиші, а й відкрито показала всім свій відпочинок. Вона це зробила лише з дозволу свого коханого чоловіка, який зазвичай проти того, щоб їхній особистий проведений час разом був публічно десь оприлюднений. Утім, зірка повідомила, що цього разу її чоловік дозволив завантажити в мережу їх спільне відео. І таким чином, Наталя Могилевська поставила нове stories в соцмережу Instagram.

Раніше ми вже писали, що Наталя Могилевська подалася на відпочинок у селище Котовського, що в місті Одесі, разом із всією своєю родиною. Але як і з чого саме починався їхній відпочинок зірка почала розповідати лише через деякий час. Насамперед, останнє відео знаменитості розсекречує те, як де і коли її зустрів чоловік. Могилевську разом із діточками прямо з вагону потягу коханий “зняв” уже на вокзалі в самій Одесі.

З найцікавішого — що Наталі Могилевській, що її дітям, чоловік дарує дуже прості та звичайні квіти. Такі, що навіть схожі на польові. Ніяких пафосних і шикарних троянд. Самій Наталі Могилевській він любить дарувати різнокольорові гладіолуси. За це вона була йому дуже вдячна і написала, що вона неймовірно щаслива жінка.

“Дякую, любий, за відпочинок. Сьогодні ми їдемо до Києва. Наша відпустка закінчилась. Але як приємно згадати як все починалось…”, – підписала співачка відео про те, з чого саме починалася їхня невеличка цьогорічна подорож.

Тоді ж Могилевська і зізналася, що її коханий зазвичай проти якихось його фото у соцмережах. Але цього разу він погодився засвітитися на відео зі своєю зірковою коханою. За це співачка була безмежно йому вдячна.

“Дякую тобі, що ти дозволив мені поділитися цим зворушливим відео. Цілую тебе і дякую за квіти, люблю!”, – подякувала Наталя Могилевська своїй другій половинці.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.