“Зменшує роки на обличчі”: 40-річна Катя Осадча засвітилася без макіяжу і пояснила, чому виглядає на 20

Хоча повернутися назад у свої 20 років не зможе ніхто, але кожен здатен зберегти красу та молодість, які були колись. І телеведуча Катя Осадча доводить, що досягнути цього легше, ніж може здаватися.

Більшості з нас хотілося б надовше втримати молодість. Краса, здоров’я, енергія. Всім цим може похвалитися майже кожна людина у 20 років. А ось ближче до 40 ці переваги значною мірою втрачаються. Але один простий секрет, яким поділилася Катерина Осадча, допоможе принаймні частково досягнути бажаного без зайвих зусиль з вашого боку.

Мова про сон. Він дійсно допомагає зменшити роки на обличчі. Навіть просто виспатися достатньо, щоб ми виглядали бадьорішими, здоровішими та молодшими. А якщо завжди спати не менше рекомендованої норми, то результат буде ще помітнішим.

Катерина Осадча розповіла про важливість сну для молодості
Катерина Осадча розповіла про важливість сну для молодості

Під час сну організм виробляє важливі гормони та відновлюється. Достатній відпочинок сприяє зміцненню серцево-судинної системи та відновленню організму. Також завдяки сну можна позбутися стресу. Це особливо важливо в умовах, за яких живе Україна.

Тим, хто любить пізно закінчувати роботу, також краще більше поспати. Гарне відновлення сприяє кращій концентрації та продуктивності протягом дня. Відповідно, вам доведеться менше часу витрачати на одну й ту ж задачу. Зворотна ситуація призводить до хронічної втоми: пізно працюєте, мало спите, стаєте менш ефективними й так по колу.

Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з 7-річчям подружнього життя
Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з 7-річчям подружнього життя

Звісно ж, Катя Осадча підходить до турботи за собою комплексно. Вона часто займається спортом, слідкує за раціоном, медитує, спілкується з друзями та близькими, а іноді вживає вітамінні комплекси. Аналогічного підходу дотримується й чоловік ведучої Юрій Горбунов, з яким нещодавно вони відсвяткували 7 річницю. Завдяки цьому також має значно молодший вигляд. Нагадаємо, наприкінці серпня пану Юрію виповниться 54 роки.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.