“Я ввела тренд на хвіст із волосся”: 48-річна Наталя Могилевська привласнила моду на популярну зачіску

Наталія Могилевська не стала проявляти скромності і вирішила вголос заявити про свій вплив на моду в Україні. Який тренд артистка привласнила?

Після свого зізнання про усиновлення Наталія Могилевська стала набагато відкритішою зі своєю публікою. Напевно, вперше за 10 років артистка почувається вільною у тому, щоб ділитися будь-якими емоціями та почуттями. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються кадри з дому, смішні відео з дочками, тощо.

Окрім того, зірка багато спілкується зі своїми підписниками на різноманітні теми: починаючи зі здоров’я, і закінчуючи спостереженнями будь-якого плану.

Наталія Могилевська розповіла про тренд, який ввела в Україні

Наталія Могилевська розповіла про труднощі у себе вдома
Наталія Могилевська розповіла про тренд, який ввела в Україні

Днями артистка запропонувала користувачам поставити їй запитання, що їх цікавлять, і навіть отримала порцію критики.Підписниця повідомила співачці, що їй не пасує кінський хвіст. Мовляв, він додає їй віку.

Могилевська відповіла в вельми неочікувано, адже присвоїла собі тренд. Зірка заявила, що саме вона ввела його в моду в Україні, а зараз він їй не пасує тому, що нібито вона набрала декілька зайвих кілограмів, від яких необхідно позбавитися, і над чим вона зараз активно працює.

Наталія Могилевська розповіла про тренд, який ввела в Україні. Скріншот особистої сторінки зірки

“Мій хвіст був фішкою і запустив цілий тренд на цю зачіску. Просто зараз є зайва вага. І марафон по схудненню. Треба прибрати декілька кіло — і буде супер”

Також зірка додала кадр, на якому постала самостійно зачіскою та у довгому вечірньому вбранні червоного кольору. На знімку вона дійсно має дуже струнку фігуру і виглядає просто неперевершено.

Однак, на рахунок хвосту з нею багато хто б посперечався, адже приблизно у цей самий відрізок часу таких такий хвіст носила Дженіфер Лопес, а пізніше справжню моду в усьому світі на нього ввела Аріана Гранде. Зараз вже у тренді зачіска з пучком позаду та повністю прилизаним волоссям. Так у світ виходять Хейлі Бібер, Селена Гомес, Джіджі Хадід та сестри Кардашʼян.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.