Замість привітань — співчуття: Камалія розповіла про те, чому вирішила не вітати Захура з днем народження

Після розлучення Камалія та Мохаммад Захур продовжили спілкування. Співачка навіть публікувала спільні фото з ексчоловіком. Але цього разу зірка вирішила не вітати його з днем народження через зраду.

Камалія та Мохаммад Захур завжди були однією з найкрасивіших пар в українському шоубізнесі. Здавалося, що вони будуть разом завжди. Але у квітні 2023 року подружжя раптово оголосило про розлучення, чим здивувало багатьох фанатів. В інфопросторі вирували різні припущення щодо причин такого рішення. Дехто стверджував, що все сталося через зраду, причому саме зі сторони співачки.

Але по хороших стосунках, які збереглися між парою навіть після розлучення, можна зрозуміти, що такі припущення є неправдивими. Камалія завжди з любов’ю та теплом відгукувалася та продовжує говорити про Захура. Вона різко відповідає на спекуляції, необґрунтовані звинувачення та інший негатив щодо ексчоловіка. Захур не активний у соціальних мережах, тому не може відповідати особисто.

Співачка Камалія та мільярдер Мохаммад Захур разом зі своїми донечками
Співачка Камалія та мільярдер Мохаммад Захур разом зі своїми донечками

Камалія знову була змушена опублікувати пост, щоб розповісти про кричущу історію. Причому цього разу допис повинен був містити привітання для Захура на честь його 69-річчя. Але натомість співачка була змушена розповісти про несправедливість, яку вчинила держава щодо відомого бізнесмена.

Нагадаємо, що Захур є британським бізнесменом пакистанського походження, та понад чверть століття він прожив саме в Україні. Тут чоловік розвивав власний бізнес, купував різноманітні комерційні об’єкти. Захур завжди не тільки виконував всі закони, а й активно допомагав Україні гуманітарно, культурним відновленням та іншими добрими справами. Проте держава “відплатила” йому позбавленням нерухомості.

Камалія розповіла про позбавлення її ексчоловіка Мохаммада Захура прав на нерухомість
Камалія розповіла про позбавлення її ексчоловіка Мохаммада Захура прав на нерухомість

Камалія надзвичайно обурена такою ситуацією, тому замість звичного привітання Захура вона опублікувала пост, де розповіла про все аудиторії. Шанувальники підтримали зірку та її ексчоловіка. Багато хто відзначив, що не здивований подібним рішенням. “Я іншого і не чекала”, — написала одна з користувачок. Інші закликали добиватися справедливості. Разом з цим підписники привітали Захура з днем народження та побажали довголіття йому та щастя усій його родині.

Схожі статті

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.