“Треба йти”: Альона Московченко стала біля Ярославського і заявила про своє повернення на “МастерШеф”

Багато глядачів 13 сезону "МастерШеф" очікували, що його переможницею стане Альона Московченко. Цього хотіла й сама кулінарка. Схоже, дівчина так і не змирилася зі своєю поразкою та хоче реваншу!

Талант та невпинна праця винагороджуються. Але, на жаль, далеко не завжди. На власному досвіді у цьому переконалася Альона Московченко, яка у 13 сезоні “МастерШеф” зупинилася за крок до омріяного кубка. Звісно ж, цю ситуацію дівчина сприйняла важко, бо перемога була її мрією, а ще більше до неї, напевно, не наближався жоден із суперфіналістів, які зрештою не отримували винагороду. Тому Альона розмірковує про можливе повернення на проєкт.

Попри впущений кубок, свій досвід на “МастерШеф” Московченко згадує лише з позитивом. Вона познайомилася з купою цікавих людей. І мова не лише про учасників та судді. Глядачі не бачать команду за кадром, а ось кулінари взаємодіють з нею постійно. Суперфіналістка жартома згадує Мішу, який відповідав за звук та не дозволив їй вдягнути кольє. А зиму, яка зустріла Альону в Броварах під час знімань, вона вважає найкрасивішою у своєму житті.

Суперфіналістка 13 сезону МастерШеф Альона Московченко розповіла про емоції від участі у проєкті
Суперфіналістка 13 сезону МастерШеф Альона Московченко розповіла про емоції від участі у проєкті

Шанувальники Альони підтримують ідею її повернення на “МастерШеф”. Для багатьох саме Московченко стала найкращою не лише у суперфіналі, але й у сезоні загалом. У кулінарки ніколи не було відверто провальних страв, але дуже часто вдавалися справжні шедеври. А завдяки активності Альони у власних соціальних мережах приготувати по її рецептах може кожен охочий. І навіть якщо у вас щось не вдається, Московченко завжди готова допомогти.

Про одну подібну історію дівчина розповіла підписникам нещодавно. Альона завжди дуже тішиться, коли авдиторія готує за її рецептами. Проте одна з її підписниць довго не могла зробити хороші сирники навіть після перегляду рецепта та спроби його відтворити. А тому вона вирішила звернутися до кулінарки в особисті повідомлення. Альона залюбки разом з підписницею розібрала її помилки, після чого та змогла приготувати ідеальні сирники!

Альона Московченко ділиться успіхами підписників, які готують по її рецептах
Альона Московченко ділиться успіхами підписників, які готують по її рецептах

Саме така відкритість, щирість, доброта, бажання допомогти приваблюють людей в одній з найталановитіших учасниць “МастерШеф” за всю історію. Десь це навіть може зіграти проти неї, як у 13 сезоні, де вона активно вболівала за Аліну Бурик, зрештою їй поступившись. Але Московченко точно заслуговує на те, щоб отримати омріяний кубок. Тому ми сподіваємося ще раз побачити її на проєкті, де вона вкотре продемонструє свої кулінарні таланти та знання.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.