Настрій – Париж: Маша Єфросініна зі свіжим манікюром і в новому халаті показала “домашню Францію”

Ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросиніна влаштувала собі вдома справжній Париж і думає над тим, щоб зберегти свою засмагу. Бо інакше — не буде митися.

Справжню французьку атмосферу прямо в себе вдома створила українська телеведуча, журналістка та авторка і ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросиніна. Під французьку музику “Le temps de l’amour”, що в перекладі означає “Час кохання”, вона насолоджувалася своїм перебуванням вдома у новому літньому гарному халаті із філіжанкою чаю в руках. Під час цього телеведуча ще й засвітила свій новий свіжий манікюр, який зробила нещодавно разом із своєю новою зачіскою. Тож задоволена собою, своїм тілом, красою та гарним настроєм, Маша Єфросиніна зняла відео в стилі “домашнього Парижу” і виклала його на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Будучи в домашньому халаті, але вже з готовим макіяжем, знаменитість вирішила одягти і показати всім свою довгу чорну сукню, в якій дійсно що – тільки гуляти по Парижу і нічого більше. Сукня дуже підходить до виразних брів і очей зірки, які вона заздалегідь нафарбувала і умисно підкреслила косметичними засобами, зробивши їх дуже виразними. Для губ вона обрала світло-насичену помаду малинового кольору. Чорна сукня Маші Єфросиніної чудово підкреслює її фігуру. Все, що нижче талії іде вільним кроєм до самої щиколотки. Під сукню зірка підібрала туфлі з вузьким “носком” (кремово-чорного кольору).

“Настрій Paris”,- прокоментувала все своє відео Маша Єфросиніна.

У своїй stories відома телеведуча зізналася, що поки вона збиралася, одягала і приміряла цю чорну сукню, то вкотре зрозуміла, що їй дуже подобається її тіло засмаглим. Раніше питання зі засмагою вона вирішувала системними поїздками на море. А зараз у неї є лише два варіанта: не митися, щоб не змивати засмагу, або десь в Києві покласти себе біля басейну на пару годин. Ще зірка додала, що після всіх цих своїх слів, вона б не хотіла потрапити в заголовки ЗМІ, як “немитий скунс”. Під кінець своєї “сповіді” зірка попросила поради в своїх підписників щодо того, де є класні місця, щоб підтримати засмагу.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.