Відома блогерка зізналася, скільки заплатила за виступ Сердючки на її святі: “Запам’яталося на все життя”

Популярна в Україні блогерка розповіла, що їй довелося викласти кругленьку суму, аби здійснити свою мрію та запросити на важливе свято Вєрку Сердючку.

Українська блогерка, увага до якої прикута після її участі в проєкті “Супер мама” Стася Макєєва зізналася, що витратила чималий бюджет, аби важливе сімейне свято пройшло якнайкраще. Ба більше, за словами жінки левова частка бюджету пішла на запрошену зірку.

У травні цього року, дізнавшись про стать своєї майбутньої дитини, подружжя вирішило влаштувати грандіозне гендер-паті. За словами Стасі, таке рішення родин прийняла, щоб назавжди запам’ятати цей чарівний момент. Проте, такого банкету, довелося витратити доволі велику суму.

Відома блогерка розповіла, скільки коштує замовити Вєрку Сердючку на свято
Відома блогерка розповіла, скільки коштує замовити Вєрку Сердючку на свято

Блогерка розповіла, загалом на свято витратили 85 тисяч доларів, а на виступ запрошеної зірки, якою стала Вєрка Сердючка, пішло аж 35 тисяч доларів. Гонорар жінка озвучила в інтерв’ю для проєкту “Okay Eva“.

“З цією дитиною ми захотіли зробити такі масштаби, щоб нам запам’яталося на все життя. І ми отримали таку насолоду! Так, це закрило наші потреби, про які ми мріяли. Загалом витратили 80 тис. дол., Сердючка обійшлася у 35 тис. дол”, – зізналася Макєєва.

Відома блогерка розповіла, скільки коштує замовити Вєрку Сердючку на свято
Відома блогерка розповіла, скільки коштує замовити Вєрку Сердючку на свято

 

Звісно, на виступі Вєрка була не сама. Не обійшлося й без мами Сердючки та шоубалету. Пара не шкодує, що витратила такі великі гроші, адже на їх думку, емоції придбати не можна. Цікаво, чи оцінить син подружжя таку помпезність коли виросте?

Нагадаємо, нещодавно в Юрмалі пройшов музичний фестиваль. Андрій Данилко став одним з запрошених гостей з України. Там, прямо зі сцени, чоловік звернувся до своєї подруги Алли Борисівни Пугачової. Крім того, він зняв з голови свою легендарну зірку та символічно загадав бажання.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.