Ось чому Марічка Падалко почала зустрічатися з одруженим чоловіком: справа не в коханні і не в симпатії

Зараз Марічка Падалко — зразкова матір та кохана дружина. Але ця історія розпочиналася з роману з одруженим чоловіком. Ведуча чесно розповіла, чому пішла на це, і справа не в коханні.

Важко уявити, що у Марічки Падалко та Єгора Соболєва можуть бути кризи в стосунках. Але пара, хоча і зіркова, але нічим не відрізняється від інших сімей. Два роки тому телеведуча розкрилася з іншої сторони, повідавши, що довго дослухалася до свого благовірного депутата, хоча він її попереджав про необхідність подбати про безпеку дітей.

Зірки не могли домовитися, хто має залишитися вдома, а хто буде виконувати свої обов’язки, адже обидва займали серйозні позиції і дуже відповідально ставилися до власної професії.

Ось чому Марічка Падалко почала зустрічатися з одруженим чоловіком

Як виглядають всі діти чоловіка Падалко Соболєва
Марічка Падалко розповіла, чому обрала у чоловіки саме Єгора Соболєва

Це зізнання показало ведучу з нової сторони. Але подібне відкриття сталося також багато років тому. Тоді Марічка вперше розповіла про те, що її зустрічі з Єгором Соболєвим спочатку були абсолютно таємні. І на це було маса причин. А основна – він був одружений.

Марічка Падалко із чоловіком Єгором Соболєвим
Марічка Падалко розповіла, чому обрала у чоловіки саме Єгора Соболєва

Власне, сама Марічка також була не самотня. Про свої нові стосунки вона розповіла лише бабусі, яка підтримала її на цьому шляху. І хоча безумовно зародилося кохання, вибір Падалко пав на Соболєва через вельми цікаву причину. Телеведуча давно мріяла стати матір’ю і не могла реалізувати це бажання зі своїм обранцем. Коли вона побачила депутата, за її словами, одразу зрозуміла, що він – ідеальний тато для її дітей.

З’ясувалося, що вона вдивлялася прямо у ціль, адже вже через рік їхніх стосунків надійшла новина про поповнення. Марічка Падалко невдовзі народила хлопчика, але закохані навіть не збиралася зупинятися і у короткий проміжок часу стали багатодітною родиною. Окрім того, у Єгора до зустрічі з Марічкою вже була дочка від попереднього шлюбу.

Нагадуємо, що вже 2 з половиною роки Єгор Соболєв не являється політиком, і на даний момент захищає Україну. Окрім того, чоловік отримав декілька підвищень за цей період.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.