Павло Зібров готовий позбавитися своїх фірмових вусів: є одна умова, яку зовсім не складно виконати

Український співак Павло Зібров несподівано заявив, що легко розлучається зі своїми фірмовими вусами, але є одна дуже важлива умова. Що потрібно зробити, щоб побачити артиста в новому іміджі?

Порівняно з іншими артистами з українського шоу-бізнесу співак Павло Зібров має одну вагому перевагу – його стиль ні з ким не переплутаєш і він ні на кого не схожий. Вся справа не тільки в своєрідній стрижці та укладанні, оригінальних костюмах, а й у фірмових вусах, яки співак ніколи не збривав. Загалом стиль Зіброва можна назвати не тільки унікальним, а й легендарним.

Павло Зібров оголосив, що поголить свої фірмові вуса
Павло Зібров оголосив, що поголить свої фірмові вуса

А напередодні Павло Зібров зробив несподівану заяву. Артист повідомив, що готовий попрощатися зі своїми фірмовими чорними вусами, але за однієї умови. Так, в інтерв’ю “Апострофу” співак зізнався, що чекає на великий донат на потреби ЗСУ і якщо знайдеться людина або компанія, яка перерахує суму на цілий танк, то він відразу поголить свої вуса. Чи є бажаючі кардинально змінити багаторічний імідж Зіброва?

Нагадаємо, що у своїх інтерв’ю співак неодноразово зізнавався, що його образами для сцени та у повсякденному житті завжди займалася його кохана дружина – Марина, яка, за його словами, має феноменальний вроджений смак до стилю. Згодом займатися репертуаром та образами батька стала дочка Павла Зіброва – Діана. Саме вона зараз виконує більшу частину роботи та активно продовжує розкручувати бренд “Зібрів”.

Павло Зібров оголосив, що поголить свої фірмові вуса
Павло Зібров оголосив, що поголить свої фірмові вуса

Щодо артиста, то він не сидить на місці і постійно виступає на благодійних концертах, збирає кошти на допомогу українській армії, підтримує моральний дух бійців на позиціях та шпиталях. Усі члени його родини – дружина Марина, дочка Діана та сам Павло регулярно відправляють донати на ЗСУ. А якщо буде необхідно, то 67-річний Павло Зібров готовий взяти до рук зброю та піти захищати свою родину та країну.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.