Акторка Катерина Кузнєцова разом із зіркою-красенем з серіалу “Кріпосна” пішли “працювати” в ДСНС (ФОТО)

Акторів Катерину Кузнецову та Тараса Цимбалюка вже назвали ідеальним тандемом, хоча вони тільки почали зніматися разом у новому проєкті "Кохання та полум'я".

Українська акторка театру і кіно Катерина Кузнецова, яка зіграла величезну кількість провідних ролей в українських серіалах та фільмах, засвітилася на фото з актором-красенем, що став відомий завдяки серіалу “Кріпосна”, Тарасом Цимбалюком. Що він, що вона — обоє в справжній формі працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Свою світлину Катерина Кузнецова підписала: “Вогонь і полум’я”. Фотографії акторки в такому образі з’явилися вчора, 7 серпня, на її сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, нині почали знімати новий і дуже відповідальний проект “Кохання та полум’я”. У коментарях до цього допису підписники одразу ж почали писати, що мріяли побачити Кузнецову та Цимбалюка разом у кадрі. Ще фільм не вийшов на телеекрани, а цю “парочку” вже називають ідеальним тандемом, коли разом сходяться двоє найулюбленіших акторів. Чимало людей написали, що просто обожнюють, поважають та люблять їх обох.

Актори Катерина Кузнєцова та Тарас Цимбалюк стали працівниками ДСНС в серіалі
Актори Катерина Кузнєцова та Тарас Цимбалюк стали працівниками ДСНС в серіалі

“Чекаю з нетерпінням на цей серіал. Улюблені актори та надзвичайно близька професія. Сподіваюся, що біле взуття було лише за кадром”, – написала з захватом одна з підписниць Катерини Кузнецової.

Сама акторка Катерина Кузнецова вже почала “підігрівати” цікавість до нового серіалу публікуючи ще кілька фото зі зйомок і задаючи читачам різні питання. Наприклад, вона виклала фото на якому суто одна у трішки великуватій на ній формі працівника ДСНС із зібраним, але трішки розпорошеним волоссям. Свою світлину вона підписала: “Чи спекотно мені, запитаєте мене!? Нормас. Кайф”. Катерина Кузнецова зізналася, що після зйомок проводила час вдома. Вона відпочивала і обіймалася з м’якою іграшкою “Гусь-обіймусь”.

Схожі статті

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?

Що сталося з Катею Великою з “МастерШеф” після розлучення з чоловіком-мільйонером – тепер суцільна любов

Найбагатша учасниця проекту "МастерШеф" Катя Велика після того, як повідомила про розлучення з чоловіком, світиться від щастя поряд із милим красенем з дуже модною зачіскою.

Легенда українського футболу Андрій Шевченко повідомив про велику втрату: “Вічна пам’ять”

Світова зірка футболу Сальваторе "Тото" Скіллачі за своє життя забив більше 400 голів, став учасником проєкту "Безлюдний острів" і був свідком у справах проти італійської мафії.

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .