У племінників розкішне життя: суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська показала “золоте покоління дітей”

Племінники судді "МастерШеф" Ольги Мартиновської вперше полетіли закордон. І вже показали всім, як дійсно потрібно відпочивати, розслаблятися і перебувати в салоні повітряного транспорту.

У судді кулінарного шоу “МастерШеф” Ольги Мартиновської племінники почали проживати шикарне життя. Салон літака, тканинна маска на обличчі, книжки в руках, а ще навушники у вухах… Саме в такому вигляді Ольга Мартиновська сфотографувала своїх племінників і виклала світлини в своїй stories в Instagram. Вона заявила, що для її племінників це перший політ в житті, а також їх перший виїзд закордон.

До того ж, немає нічого крутішого в цьому житті, аніж робити когось щасливими і дарувати нові незабутні емоції. Саме так зробила і Ольга Мартиновська, яка поїхала з донечкою закордон і прихопила разом із собою любих племінників.

“Я втомилася, але щаслива ще більше за них. Золоте покоління дітей. Якісь вони інші, доросліші, ніж ми були в такому самому віці. Читають книги в літаку, про щось розумне говорять, роблять масочку для обличчя, щоб освіжитися”, – поділилася своїми думками Ольга Мартиновська.

 

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська показала "золоте" життя 3-х племінників
Суддя МастерШеф Ольга Мартиновська показала золоте життя 3-х племінників

Так, діти по бували в Польщі, переночували в Чехії, в результаті прилетіли в Іспанію і заявили судді “МастерШеф”, що хочуть тепер вивчати по більше іноземних мов. Такій неабиякій зацікавленості дітей у поїздках і їх подальшому навчанню та розвитку, Ольга Мартиновська щиро задоволена.

Крім цього, вчора відома кулінарниця України поділилася своєю думкою про те, яку ж мову все таки потрібно вивчати. Адже долаючи кордон з України в Польщу стикнулася з наступною проблемою – поляки не хочуть говорити англійською, виключно польською. А тому це створює проблеми під час спілкування з прикордонниками. Їх важко зрозуміти. А інколи просто неможливо. Як і важко зрозуміти те, чому вони не мають бажання спілкуватися найпоширенішою мовою світу — англійською.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.