Тонна косметики та інша зачіска: alyona alyona після Євробачення-2024 кардинально змінила імідж (фото)

Популярна реперша alyona alyona, яка представляла Україну на Євробаченні у 2024 році, після конкурсу вирішила трохи поекспериментувати зі стилем.

Хіп-хоп та реп-виконавиця Олена Савраненко, яка виступає під псевдонімом alyona alyona, вже давно відома в Україні. Дівчина увірвалася до шоу-бізнесу і відразу ж зайняла в ньому свою нішу. Репертуар і сам образ Альони був настільки незвичайним і унікальним, до того ж кардинально відрізнявся від того, що було раніше. Із самого початку співачка активно просувала ідею бодіпозитиву, чим ще більше привертала увагу.

alyona alyona після Євробачення-2024 кардинально змінила імідж
alyona alyona після Євробачення-2024 кардинально змінила імідж

Зараз у alyona alyona величезна армія шанувальників, близько півмільйона людей уважно стежать за артисткою в Інстаграм. А у 2024 році реп-виконавиця разом зі своєю колегою та подругою Jerry Heil, після перемоги у національному відборі, вирушила представляти Україну на Євробаченні. У Швеції дівчата посіли третє місце.

alyona alyona після Євробачення-2024 кардинально змінила імідж
alyona alyona після Євробачення-2024 кардинально змінила імідж

Після повернення alyona alyona з головою поринула в роботу, а також почала експериментувати зі своїми образами. Мабуть, артистка хоче трохи відійти від образу бунтарки стати більш жіночнішою? Так, напередодні у мікроблозі артистки з’явилися цікаві фотографії, на яких вона з’явилася у дуже незвичайному для себе стилі.

У кадрі alyona alyona позувала при повному макіяжі з тоном, тінями та стрілками, виконаним у ніжних бежевих тінях. Її волосся було розпущене і накручене хвилями. Образ складався з парків гірчичного кольору та з безліччю кишень, декорованих ланцюгами. Доповнили образ широкі темні штани. Завершивши аутфіт стали масивні прикраси.

Новий аутфіт вразив фанатів, які відразу стали обсипати alyona alyona компліментами. Сама артистка вже встигла висловиться про свою трансформацію. За словами реп-виконавиці, зміни відбуваються в її житті щодня, тому вона сама хоче постійно змінюватись зовні залежно від того, що оточує її та що відчуває вона на даний момент.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.