Колишня Остапчука висловилася про шлюб Репяхової з Павліком: молодша на 29 років дружина артиста не змовчала

Шлюб славнозвісного співака-ловеласа Віктора Павліка з Катею Репяховою досі багатьом не дає спокою. Жінка молодша від нього на 29 років і вже встигла народити йому дитину.

Екс-дружина і нотаріус відомого ведучого і шоумена Володимира Остапчука, Христина Горняк, коротко і ясно висловила свою думку щодо четвертого шлюбу популярного співака Віктора Павліка. Вона зробила це у коментарях до посту, який на своїй сторінці в соцмережі Instagram, опублікувала четверта дружина Віктора Павліка – Катя Павлік (дівоче прізвище Репяхова, ред.). Христина Горняк написала: “І у вас все є”. А ще поставила до свого висловлення смайлик у формі сердечка.

Як відомо, Катерина Репяхова є вже четвертою дружиною Віктора Павліка. Вона на 29 років молодша від нього. Вони офіційно одружилися в 2020 році, а вже через рік у них народився син Михайло. Пост, який прокоментувала Горняк, і який виклала у себе Репяхова, присвячувався сильній прив’язаності, любові та повазі між нею і Віктором Павліком. Вона підписала свої світлини словами: “Як для щастя небагато треба”. Христина Горняк із ними абсолютно погодилася, тому і написала, що саме у них для цього щастя абсолютно все є.

Екс-дружина Остапчука прокоментувала шлюб Віктора Павліка з Репяховою
Екс-дружина Остапчука прокоментувала шлюб Віктора Павліка з Репяховою

Сподобалися світлини Віктора Павліка та Катерини Репяхової і їхнім підписникам. Чимало з них написали, що вони неймовірно гарна пара і тому не повинні слухати, що про них думають інші люди. Насамперед, щодо їхньої різниці у віці. Або ще чогось. Бажають їм фанати й довгих років життя, кохання та гармонії в їхній родині. Ще їх вважають любими, дорогими та цінними.

“Якісь сумні фотографії, не можу зрозуміти чому. Якісь відчуття негативні, не приємні, хоча Ви дуже гарна пара, не можу пояснити. Це не про Вас …Пісня дуже гарна. Ви неймовірно гарна пара. Будьте щасливі під мирним небом нашої країни”, – написала одна з підписниць дружини Павліка.

Сам Віктор Павлік, імовірніше всього, що так сильно притягує до себе жінок своєю творчістю. Адже він — співак і артист мистецької агенції Територія А, гітарист, а ще народний артист України.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.