“Я + Марина”: Руслан Сенічкін зустрівся з “колишньою” Єгора Гордєєва та розповів про стосунки з Барбір

Практично кожна людина іноді згадує про колишніх, порівнюючи минуле із сьогоденням. Можуть це робити й зірки українського телебачення, серед яких улюбленець публіки Руслан Сенічкін.

Телеканал 1+1 подарував глядачам багатьох легендарних ведучих. Дехто продовжує працювати в ефірі й досі. Інші перейшли до іншого каналу чи зовсім змінили діяльність. Але шанувальники продовжують згадувати про них з теплом та завжди раді, коли телеведучі, які раніше працювали в одній програмі, збираються разом і з ностальгією згадують про минуле.

Цього разу цікавим дописом поділився Руслан Сенічкін. На одному фото він позує з Людмилою Барбір та Мариною Леончук. Для того, щоб вас накрило ностальгією ще сильніше, не вистачає лише Анатолія Анатоліча. Саме ця легендарна четвірка всього 7 років тому зустрічала глядачів ранкового шоу “Сніданок з 1+1” і дарувала чудовий настрій на весь день.

Руслан Сенічкін показав теплу зустріч з Людмилою Барбір та ексведучою 1+1 Мариною Леончук
Руслан Сенічкін показав теплу зустріч з Людмилою Барбір та ексведучою 1+1 Мариною Леончук

Але якщо для глядачів закінчення ефіру означало, що знову зі своїми улюбленими ведучими вони зустрінуться лише в наступному випуску, то самі телезірки регулярно проводили час разом і поза увагою камер. Вся четвірка дуже здружилася. Саме завдяки цьому в кадрі панувала така приємна атмосфера та відчувалася чудова хімія між усіма телеведучими.

Марина Леончук працювала на 1+1 до літа 2017 року. Тому вона навіть встигла провести кілька випусків разом з Єгором Гордєєвим, який саме у той момент змінив в ефірі Анатолія Анатоліча. Тому з Людмилою на каналі Марина співпрацювала лише 4 роки, але навіть після завершення роботи Леончук на 1+1 вони з Барбір залишилися хорошими подругами.

Четвірка ведучих Сніданку з 1+1, яка працювала разом  в ефірі з 2013 по 2017 роки
Четвірка ведучих Сніданку з 1+1, яка працювала разом в ефірі з 2013 по 2017 роки

Про це у своєму дописі й згадує Руслан. Марина та Людмила дружать уже 11 років. Але у нього з Леончук історія дружби майже вдвічі більша. Під час спільної зустрічі ведучі згадали про своє спільне минуле, а також поговорили про сьогодення, яке у професійному плані є спільним лише для двох із “квартету”, який востаннє ми побачили в далекому 2017 році.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.