Бужинська вперше за довгий час розповіла про свою старшу дочку: скоро 18-ть і багато років вона живе окремо

У свій 45-річний ювілей співачка Катерина Бужинська разом із чоловіком-болгариним та двіня молодшими дітьми вирушила до круїзу. А де її старша дочка Олена?

13 серпня популярній українській співачці Катерині Бужинській виповнилося 45 років. Свій ювілей артистка відзначила у круїзі Середземномор’ям у колі близьких та рідних людей. Путівку на розкішний лайнер, про яку вона так мріяла, зірці подарував її чоловік – болгарський бізнесмен Дмитор Стойчев. Про це співачка розповіла в ексклюзивному інтерв’ю для ЖВЛ.

У своєму Інстаграмі Бужинська вже встигла оприлюднити кілька відео та фото, де показала, як проходило урочистість. На кадрах можна побачити її чоловіка та молодших дітей-двійнят Катю та Діму, а також близьких друзів. Компанія весело проводила час та насолоджувалася подорожжю.

А де в цей час була старша дочка співачки від попереднього шлюбу? У короткому інтерв’ю для каналу 1+1 Катерина вперше за довгий час розповіла, що Олені вже незабаром виповниться 18 років. Дівчина знаходиться у Німеччині.

Катерина Бужинська зі своїми дітьми
Катерина Бужинська зі своїми дітьми

Раніше артистка зізнавалася, що старша дочка вже давно мешкає окремо в іншій країні під наглядом близьких друзів. Знаменита мама з молодшими братом та сестрою час від часу її відвідують. Олена вивчає іноземні мови та займається творчістю. Дівчина мріє стати письменницею та працює над дитячими казками.

Зазначимо, що останній рік для Катерини Бужинської видався дуже насиченим. Артистка випустила 5 сольних пісень та 6 у дуеті з Михайлом Грицканом. Також вона разом із колегою дала 250 благодійних концертів, у тому числі й у “гарячих точках” країни та зібрали 4 мільйони гривень на допомогу воїнам ЗСУ.

Не забула Катерина Бужинська у свій ювілей подякувати своєму чоловікові, з яким уже понад десять років у шлюбі. За словами артистки, Дмитро Стойчев справжній патріот України і робить все можливе, щоб допомогти рідній країні своєї дружини. Бізнесмен із розумінням ставиться до її регулярних поїздок до України і без проблем залишається у Болгарії з їхніми спільними дітьми.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.