Ну і як тут обрати? Надя Дорофєєва показала, як одягатися модно після 30-ти: готуйте шпильки та спортивки

Співачка Надя Дорофєєва точно знає, що вдягнути, щоб виглядати на 10 років молодшою. Всі ці речі є в кожному гардеробі, потрібно лише трохи фантазії.

В одному зі своїх давніх постів в Інстаграмі співачка Надя Дорофєєва розповідала, як у дитинстві разом зі своєю мамою вона годинами ходила по речовому ринку, щоб вибрати з достатку запропонованих товарів, що-небудь оригінальне, не таке, як у всіх. Зазначимо, що ця звичка залишилася в артистки й досі. Співачка дуже виділяється серед зіркових колег своїм унікальним почуттям стилю та завжди одягається у супер модні молодіжні речі.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

 

Є ще одна унікальна здатність Дорофєєвої – складати образ, в якому вона виглядає набагато молодшою ​​за свої роки. Так, напередодні артистка оприлюднила цікаве відео, на якому продемонструвала два повсякденні літні вбрання. Обидва були настільки оригінальними, що Надя так і не змогла вибрати якусь надіти і звернулася за допомогою до підписникам.

Перший образ складався з коротких, розкльошених джинсових шортів та оригінальною футболкою в смужку в стилі оверсайз, декоровану рюшами. Доповнили образ модні крокси на платформі та прикраси на шию у вигляді шнурка та кулона.

Другий образ для дуже сміливих дівчат. Він складався з широких спортивних штанів з розрізом посередині штанини, світлого топу та об’ємної сорочки в клітку, виконану у техніці пэчворк. Найбільше вразило взуття – замість кросівок чи ляпанців, Дорофєєва підібрала стильні босоніжки на шпильці.

Як тільки відео з’явилося на сторінці, його відразу почали коментувати. Багато хто голосував за два образи відразу.

Нагадаємо, що коли Надя Дорофєєва виходила заміж за блогера та ресторатора Михайла Кацуріна, то теж обрала дуже оригінальне та нестандартне вбрання. Якщо на першому весіллі з Дантесом її сукня була класичною, то на другому весіллі більше нагадував стиль хіпі. Наряд складався з сукні з мереживами від TG Botanical і вуалі ручної роботи від українського дизайнера Каті Сільченко. Доповнили образ мега стильними ботильйонами Maison Margiela.

Надя Дорофєєва у фаті від бренду the COAT by Katya Silchenko
Надя Дорофєєва у фаті від бренду the COAT by Katya Silchenko

Просто та зі смаком!

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.