Всі нововведення “Холостяка-13”: герой-ветеран, дрес-код для учасниць, тільки Григорій Решетнік не змінився

Проєкт "Холостяк" є одним з найулюбленіших телешоу українців. Але зберігати популярність йому допомагає уміння вчасно змінюватися. Зміни стосуються навіть Григорія Решетніка.

Но залаштунки нового сезону шоу “Холостяк” розповідають настільки активно, що дехто навіть жартує про відсутність сенсу у перегляді ефірів. Звісно ж, все найцікавіше не потрапляє ні у дописи, ні на доступні в мережі відеофрагменти. Але деякими моментами автори діляться, щоб підвищити увагу аудиторії до проєкту та просто розповісти про зміни в ньому.

Однією з головних змін стала відмова від одягу іноземних брендів. Тепер усі образи для дівчат і холостяка створюються виключно з залученням українських брендів. Це стосується й ведучого, яким знову стане улюбленець глядачів Григорій Решетнік. Хоча, звісно, він подобається не всім та дехто навіть сподівався, що вперше проєкт вийде без нього. Але більшість шанувальників не хочуть бачити у цій ролі когось іншого, з чим погоджується і телеканал СТБ.

Автори Холостяка-13 розповіли про ведучого та нововведення у проєкті
Автори Холостяка-13 розповіли про ведучого та нововведення у проєкті

Що ж стосується холостяка, то ним став уродженець Рівненщини Олександр Терен. Саме цей герой нашого часу дозволив каналу задуматися про повернення на екрани. Олександр — це не просто красивий та успішний чоловік, а український захисник та доброволець. Він брав участь у декількох масштабних операціях, серед яких Харківська. Саме там хлопець втратив обидві ноги. Але він не втратив жагу до життя, що й демонструє його участь у “Холостяку”.

Хоча Терен народився у Рівному, багато років він провів у Києві та вважає це місто улюбленим. Саме там до 24 лютого він працював шеф-бариста, але відмовився від комфортного життя, щоб боронити Батьківщину. Олександр обожнює кросфіт та плавання. Причому втрата кінцівок не стала для нього причиною відмовитися від хобі, що він довів в “Іграх Нескорених” 2023 року, де зміг у вільному стилі плавання взяти бронзову нагороду.

Автори Холостяка-13 розповіли про ведучого та нововведення у проєкті
Автори Холостяка-13 розповіли про ведучого та нововведення у проєкті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.