Лідія Таран розповіла про таємницю своїх стосунків з чоловіком Падалко: не тільки ходила з ним на побачення

Лідія Таран розповіла про таємницю своїх стосунків з чоловіком подруги та колеги Марічки Падалко. Виявляється, вона не тільки ходила з ним на побачення.

Історія кохання Марічки Падалко та Єгора Соболєва не обійшлася без участі кращої подруги ведучої Лідії Таран. Так, замість себе на побачення зірка спочатку відправила свою товаришку, яка оцінила кавалера та схвалила його.

Як відомо, Марічка та Єгор почали зустрічатися, не будучи вільними людьми. Але ситуація швидко вирішилася, адже обидва закохалися. Ба більше, Марічка побачила у депутаті майбутнього батька своїх дітей, а для неї це було в пріоритеті.

Лідія Таран розповіла про свої стосунки з чоловіком Марічки Падалко

Марічка Падалко та Лідія Таран
Лідія Таран розповіла про свої стосунки з чоловіком Марічки Падалко

Але зв’язок між Лідією Таран та Єгором Соболєвим також не обірвався. Їх об’єднувало не кохання і навіть не сама Марічка. Виявляється, Лідія Таран попросила депутата стати хрещеним батьком для її єдиної доньки від Андрія Доманського Василина, і він дану пропозицію прийняв.

Про це нещодавно Лідія розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, вразивши зізнанням публіку.

До публікації зірка також додала свіжий знімок зі своєю подругою та показала, як вони виглядають зараз через 20 років міцної дружби.

Нагадуємо, що дочка Лідія Таран Василина народилася у її стосунках з ведучим Андрієм Доманським. Пара так і не побралася і в цілому не збиралася цього робити. На той момент обидва були кар’єристами і не концентрувалися на сім’ї.

Після бажання Лідії взяти участь у “Танцях з зірками” Андрій прийняв рішення розійтися з коханою. Незабаром в нього з’явилася інша, з якою він побрався. Зараз Андрій Доманський являється багатодітним батьком, адже в нього 5 рідних дітей і пасинок. Лідія Таран з ним вже давно не спілкується, адже дочка самостійно налагоджує комунікацію з татом.

За останніми даними, Андрій Доманський нині знаходиться у Прибалтиці, поки його дочка та колишнього обраниця проживають у Франції.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.