У легесенькому домашньому халаті: Маша Єфросиніна показала, як виглядає до роботи стилістів над нею (ФОТО)

Відома телеведуча Маша Єфросиніна показала свій зелений халат, червону чашку та бежеву білизну. В усьому цьому вона релаксує та п'є каву з самого ранку. А ще виставляє stories у мережу.

Уже легендарна українська телеведуча, авторка і ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросиніна показала, як, де і в чому, з самого ранку, вона п’є свою каву. Ніжна бежева білизна, довгий, легкий та шовковий халат. У всьому цьому блаженстві вона проводить свої ранки на садовому стільки з виглядом на зелену, гарну та квітучу природу. Здається, але так воно і є, що це час виключно для неї. І це гарний приклад для жінок, і собі влаштовувати такі ранки та спокійні кавові медитації.

Як відомо, Маша Єфросиніна є прикладом для жінок у багатьох сенсах, сферах і контекстах. Вона цілий оратор і приклад незалежної, сильної, незламної жінки. Або, як навіть вона сама себе називає: “жінка з яйцями”. Ранок телеведуча починає з філіжанки кави, а далі вже береться за свій блокнот і обдумує, продумує свої справи, час і роботу на день.

Не можна не відмітити, що навіть каву, з самого ранку, Маша Єфросиніна п’є естетично – поклавши свої довгі, худі та модельні ноги на решітку маленької огорожі перед собою. Пощастило ж комусь, хто побачить ці довгі ноги в живу і зможе насолодитися їх видом та виглядом. Але підписникам і фанатам ведучої це доступно на її сторінці.

Маша Єфросиніна показала, як вона виглядає зранку
Маша Єфросиніна показала, як вона виглядає зранку

Перед виходом із дому знаменитість робить собі гарний макіяж. А золоті прикраси, здається, що вона носить постійно: і вночі, і вдень. Адже, ще під час її ранкової церемонії на ній можна було помітити цілих три масивних золотих браслети, а один повністю зроблений із перлин. А ще — довгого намиста із такою ж довгою підвіскою.

Крім того, що Маша Єфросиніна є відомою ведучою, вона є амбасадоркою Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та співзасновницею громадської організації “Фонд Маша”, який допомагає людям, що опинилися в досить складних життєвих обставинах.

Схожі статті

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.