З підтяжкою чи без? Зірки, яким 50+ показали своє обличчя зблизька: Алла Мазур, Надя Матвєєва, Ольга Сумська

У це, справді, складно повірити, але всім цим зірковим красуням вже далеко за п'ятдесят, при цьому виглядають вони неймовірно молодо. У чому секрет?

Публічна професія зобов’язує знаменитостей ретельно стежити за своєю зовнішністю. Хтось обходиться регулярними візитами до косметолога, а хтось готовий піти на радикальні заходи та вдатися до допомоги пластичного хірурга. Багато представників шоу бізнесу зважилися на цей крок не чекаючи 40 років, як співачка Ірина Білик.

Зірки до і після пластики – Ірина Білик
Зірки до і після пластики – Ірина Білик

У програмі “Мій секрет” у Маші Єфросініної вона зізналася, що першу пластичну операцію зробила багато років тому після зустрічі з президентом України Леонідом Кучмою, який звернув увагу на її “сумні очі”, після чого Ірина зробила блефаропластику. Потім артистка виправила форму носа і позбулася горбинки, яка дісталася їй від прадіда-грузина. Нині Ірині 54 роки. Зважаючи на все, більше до пластичного хірурга вона не зверталася і підтримує молодість виключно за допомогою апаратної косметології та уколів краси.

А як підтримують молодість інші знаменитості 50+?

Так, українські зірки оприлюднили фотографії крупним планом, на яких можна побачити їхні обличчя без фотошопу та фільтрів.

Алла Мазур

Українські знаменитості 50+ показали свої обличчя крупним планом
Українські знаменитості 50+ показали свої обличчя крупним планом

Зірка 1+1 Алла Мазур завжди привертала увагу своїм професіоналізмом і неймовірною чарівністю, проте останнім часом телеглядачі не могли не помітити, що 58-річна ведуча стала виглядати молодшою ​​за свій вік. Це викликало численні чутки про можливу кругову підтяжку обличчя. З огляду на її нещодавню перемогу над онкологією, ймовірність того, що знаменитість лягла під ніж хірурга, малоймовірна. Судячи з усього, ведуча стала ще більше приділяти увагу здоров’ю, що позитивно вплинуло на її зовнішність. Додати регулярні походи до косметолога і результат, як кажуть, в наявності.

Надія Матвєєва

Українські знаменитості 50+ показали свої обличчя крупним планом
Українські знаменитості 50+ показали свої обличчя крупним планом

Зірка тележурналу “Все буде добре” Надія Матвєєва ніколи не приховувала, що приділяє велику увагу своїй зовнішності. У мікроблозі знаменитості можна часто побачити відео, які вона записує у косметолога під час процедур. Чи робила 55-річна Матвєєва кругову підтяжку? Судячи з фотографій крупним планом, то ні. Секрет молодості Надії в апаратній косметології та в уколах краси, а також у коханні. Нагадаємо, що два з половиною роки тому Надія Матвєєва розповіла про свого нового коханого, який молодший за неї на 20 років.

Ольга Сумська

Українські знаменитості 50+ показали свої обличчя крупним планом
Українські знаменитості 50+ показали свої обличчя крупним планом

Актриса Ольга Сумська отримала від своїх батьків приємний “бонус” у вигляді прекрасної генетики, яка дозволяє їй у свої 58 років, виглядати як мінімум на 10 років молодшою. Додамо до цього правильне харчування, регулярні фізичні вправи, оптимізм і радість кожного дня, високоякісний догляд за шкірою, регулярні косметичні процедури, які суттєво покращують зовнішній вигляд без необхідності хірургічного втручання.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.