Суддя “Танці з зірками” Катерина Кухар провела вихідні на городі: похизувалась перед Поляковою врожаєм

Відома балерина Катерина Кухар привчає свою донечку до трудової терапії. Разом вони їздять працювати у город, де збирають овочі та фрукти. І навіть, копають картоплю.

Суддя проєкту “Танці з зірками”, українська артистка балету та прима-балерина Національного академічного театру, Катерина Кухар, провела неймовірні, активні вихідні, на свіжому повітрі. До того ж, з повною трудовою терапією, яка звільняє розум від зайвих і незрозумілих, а можливо і дурних думок. Все це сталося там, де і подумати ніхто б не міг, а саме — на городі.

Саме так! Абсолютно безкоштовно і навіть навпаки з тим, щоб заробити собі свіжі овочі та фрукти, і що не менш важливо, натуральні. Вони з донькою просто відправилися збирати врожай. Крім того, що цілий день по гуляли, відпочили на дворі, вони ще й провели час разом: лише мама і донечка. А наскільки це корисний досвід, виховання і приклад, суто для дитини, це взагалі важко уявити.

По-перше, після того, як дитина самотужки назбирала величезну кількість огірків, вона усвідомлює, якою важкою працею дістаються людям продукти харчування. Що землю, для початку, потрібно обробити, потім усе це посадити, ростити, доглядати, щоб в результаті отримати все те, що вони навантажили до себе в багажник і з чим поїхали жити далі в свою квартиру. Дуже класне усвідомлення і того, що, щоб в житті чогось досягти, заробити чи отримати, необхідно працювати і докладати зусиль.

Суддя проєкту Танці з зірками" =Катерина Кухар показала свій город
Суддя проєкту Танці з зірками Катерина Кухар показала свій город

Навіть маючи гроші, щоб вони “працювали”, примножувалися та збільшувалися, потрібно постійно вчитися, розвиватися, прагнути до новітніх технологій і не зупинитися. Весь час і постійно потрібно бути в русі, щоб бути конкурентоспроможними.

Донька Катерини Кухар просто молодець! Вона зібрала величезну кількість огірків, кукурудзи, капусти, баклажанів, а ще — на копала картоплі. Донечка балерини навіть змогла все це завантажити на візочок і везти туди, де все це у подальшому буде зберігатися.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.