Живе собі “на болотах” та любить Владіміра: хто старша донька Ольги Сумської, через яку посварилася сім’я?

Антоніна Паперна стала об'єктом критики не лише з боку багатьох українців, але також зі сторони родини Ольги Сумської. Як живе дівчина, через яку "Роксолана" не спілкується з сестрою?

Десятиліттями Ольга Сумська залишається символом української краси та патріотизму. Але в особистому житті знаменитості все зовсім не так однозначно, як може здаватися. Пліч-о-пліч з безмежною любов’ю до України також йде любов до старшої доньки Антоніни Паперної. Вона нині проживає у Москві з чоловіком-росіянином Владіміром Ягличем.

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна зі своїм чоловіком-росіянином
Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна зі своїм чоловіком-росіянином

Багато українців сьогодні вважають Тоню зрадницею. Вона жодного разу навіть не висловила підтримки Україні, не говорячи вже про щось більше. Також дівчина вже давно має російський паспорт. Хоча Ольга Сумська недавно це спростовувала, зазначаючи, що її слова у розмові з Осадчою вирвали з контексту, але сьогодні це виглядає досить дивно.

Якщо подивитися згадане інтерв’ю, то є незрозумілим, як можна фрази “у неї, я надіюся, буде паспорт громадянки Росії” та “поки вона цей паспорт не отримала, хоча гроші вже заплатили” вирвати з контексту. Чи можна вирвати з контексту мовчання Паперної, її фільмування у російських проєктах та шлюб з російським актором? Важко оцінити.

Кадр з інтерв'ю Ольги Сумської для Світського життя з Катериною Осадчою
Кадр з інтерв’ю Ольги Сумської для Світського життя з Катериною Осадчою

Ймовірно, рішення Антоніни не зрозуміла також сім’я Наталії Сумської — сестри Ольги. Їхні стосунки уже давно перебувають у напруженому стані. Причина не в Паперній, а захована у минулому: Ольга зізнавалася у колишніх почуттях до чоловіка Наталії й зазначала, що вони були взаємними. А ситуація навколо Тоні тільки розбурхала конфлікт.

Син Наталії В’ячеслав Хостікоєв критично відреагував на поведінку Паперної, її проживання у Москві та знімання у російських серіалах. Також він зазначив, що Тоня ніяк не відреагувала на смерть бабусі. Ольга була дуже обурена цими висловлюваннями. Після цього В’ячеслав не став “підливати масла”, а навпаки зазначив, що сподівається колись примиритися з тіткою. Та наразі родини Сумських і Хостікоєвих досі не дійшли примирення.

Актор В'ячеслав Хостікоєв зі своєю коханою Анастасією Рулою та мамою Наталією Сумською
Актор В’ячеслав Хостікоєв зі своєю коханою Анастасією Рулою та мамою Наталією Сумською

Схожі статті

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.