Фанати не згодні: Тіна Кароль зробила приголомшливий напис на своїй майці і назвала себе “поганою” (ФОТО)

Співачка зі стажем Тіна Кароль пояснила всім, хто вона є насправді, зробивши відповідний надпис на майці. Її прихильники абсолютно з цим не згодні. Вони вважають, що Кароль найкраща.

Популярна українська співачка з величезним стажем роботи у шоу-бізнесі, Тіна Кароль, заявила, що її фанатам і підписникам можна по грати з її нервами. До цього вона додала, що може бути не зовсім порядною жінкою. Всім цим вона підписала свою нову фотосессію, яку виклала в соцмережі Instagram.

Співачка з’явилася перед своїми читачами у суто білій, але дуже ніжній майці, білих спортивних штанях і тканинних кросівках. Єдине що, на її футболці видніється надпис із максимальним нахиленим курсивом і тим поганим словом, яким вона себе назвала і ким вона говорить, що може бути в цьому житті. Озвучувати його редакція видання “Сенсація” не буде.

Імовірніше всього, що дане слово і дана фраза, якою співачка підписала свої нові світлини є анонсом її нової пісні, яка вже незабаром буде доступною для прослуховування всім українцям.

Свою нову фотосессію зірка зробила у великій локації, що схожа на танцювальний зал, або приміщення для занять спортом, танцями, можливо запису якихось відео. Під свій домашньо-спортивний одяг Тіна Кароль зробила легкий, денний макіяж. На свої повіки вона нанесла світло-рожеві тіні із додаванням більш темно-коричневих тонів.

Свої вії робити занадто об’ємними вона не стала. Їх підфарбувала лише зовсім трішки. Брови підвела коричневим олівцем. Таким чином, вони пасують під її світло-русяве волосся. Нині можна сказати, що в Тіни Кароль саме русяве волосся, а не білий блонд, як у Аліни Гросу чи в Лесі Нікітюк.

Додавати прикраси до свого образу зірка практично не стала. Єдине що на ній помітно, так це круглі, золоті сережки. Даний пост співачки набрав чимало лайків і коментарів. Насамперед, читачі відмічають, що вони не розуміють, як Тіна Кароль могла написати таке погане слово на своїй майці і ходити з ним. Багато людей не бачить того, що написано на її майці. Вони вважають, що вона мила, гарна та впевнена в собі жінка.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.