“Ти мій…”: Леся Нікітюк більше не приховує очевидне – найщасливішою її роблять не Притула і Буше

Одна з найзагадковіших зірок українського шоубізнесу ведуча Леся Нікітюк, яка нічого не розповідає про особисте життя, зробила несподіване визнання.

Улюбленка публіки ведуча Леся Нікітюк активна в Мережі і дуже багато розповідає про свою роботу, подорожі та сім’ю, проте про справи на особистому фронті знаменитість воліє мовчати. Зірка ніколи не розповідає про своїх бойфрендів, як минулих, так і дійсних, тому періодично їй приписую романи з різними медійними особистостями. Раніше ходило багато чуток про її зв’язок із колегою з шоу “Хто зверху” Сергієм Притулою, а після того, як його замінили на Богдана Буше, то в Мережі почали говорити про роман із ним. Сама Нікітюк ніколи нічого не коментувала, а лише жартувала у властивій їй манері.

Михайло Поплавський з телеведучою Лесею Нікітюк
Михайло Поплавський з телеведучою Лесею Нікітюк

Так, напередодні 36-річна Леся Нікітюк оприлюднила у своєму Інстаграм фото із загадковим написом – “ти мій”. На знімку була зображена їжа. Ймовірно, це був сніданок, який складався з хлібця, часточок помідора, яєчні та авокадо. З таким коханням Нікітюк уже давно не про кого не говорила.

Леся Нікітюк показала свій ідеальний сніданок
Леся Нікітюк показала свій ідеальний сніданок

Нагадаємо, що Леся Нікітюк полюбилася широкій публіці не лише своїй харизмі та легкому заводному характеру, а й завдяки своєму унікальному почуттю гумору, що дістався від батьків. Так, напередодні знаменитість оприлюднила смішну фотографію, зроблену на речовому ринку. Ведуча позувала навпроти величезного стенду з нижньою білизною, що дуже схвилювало не лише її шанувальників у соцмережі, а й деяких відомих чоловіків.

На задане Нікітюк питання – який колір сьогодні?, у коментарях з’явився популярний український ресторатор та шеф-кухар, один із суддів “МастерШеф” Володимир Ярославський, який запитав, а де серед усього цього розмаїття патріотичні українські кольори – жовтий та синій.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

“Американські то і британські є – думаю всі бачили”, – написав Ярославський, мабуть, маючи на увазі, минулі знімки Нікітюк у білизні.

Нікітюк не розгубилася і коротко відповіла колезі, що цей комплект на зараз ній.

“М-м-м, красуня”, – не втримався популярний кулінар.

Не дивно, якщо незабаром у Мережі припишуть Лесі Нікітюк новий роман, але вже Ярославський. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.