Карлсон вже не той: Олена-Крістіна Лебідь залізла на високий дах – вентилятор на зарядці, і це не факт

Шанувальникам однієї з найяскравіших зірок на українському телебаченні Олени-Крістини Лебідь ніколи не буде нудно. Щоразу вона підносить їм смішні "сюрпризи".

Ведучу популярної програми “Аферисти в сітях” Олену-Крістіну Лебідь харизматичну і дуже неординарну жіночку обожнюють телеглядачі за її неймовірне почуття гумору. Шанувальники з цікавістю стежать за її соцмережами, де майже щодня на них чекає шквал позитивних емоцій.

Так, напередодні Олена-Крістіна Лебідь оприлюднила фото, на якому позувала з шикарною шевелюрою довгого волосся. Коментар під знімком був дуже смішним – “Коли помила голову яєчком”, а днями телеведуча порадувала шанувальників новою публікацією.

Так, у мікроблозі Олени з’явилася фотографія, на якій вона у красивій легкій сукні персикового кольору та кросівках позує на тлі гарного міста, сидячи на перилах високого даху.

Телеведуча Олена Крістіна-Лебідь показала, як проводить вільний час
Телеведуча Олена Крістіна-Лебідь показала, як проводить вільний час

“Карлсон вже не той”, – коротко підписала нову публікацію Олена-Крістіна Лебідь.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Багато хто цікавився, а де її пропелер – “І вентилятор на зарядку поклала”. Ведуча із задоволенням відповідала: “Не факт) спина не в кадрі”, “Він на перепрошивці”.

Відзначимо, що такі позитивні фото та коментарі на сторінці Олени-Христини в Instagram з’являються регулярно. Іноді в кадрі може з’явитися її коханий – політик, екс-віце-прем’єр-міністр України, депутат Павло Розенко, який задоволенням дуріє разом із коханою.

Олена-Крістіна Лебідь показала, що стало з нею та її нареченим у спеку
Олена-Крістіна Лебідь показала, що стало з нею та її нареченим у спеку

Нагадаємо, що пара познайомилася у 2018 році з листування в інтернеті. Незабаром між ними почалася дружба, яка переросла в пристрасний роман. Заради популярної ведучої, політик пішов із сім’ї. У Мережі тоді багато перешіптувалися, що роман триватиме недовго, проте пара досі разом і дуже щаслива.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.