Від такої кількості аж екран злипається: 54-річна Ірина Білик показала, скільки солодкого їсть на сніданок

Мами часто говорять своїм дітям не їсти багато солодкого, бо це недобре для здоров'я. Але хто має нагадувати про цю істину уже двічі мамі Ірині Білик? Солодкого у неї точно занадто багато.

Ірина Білик — надзвичайно розкішна жінка. У свої 54 роки вона має дуже молодий вигляд. Але що дозволяє співачці зберігати свою красу? Можливо, якась спеціальна дієта? Не впевнені, що це можна назвати дієтою, але підхід до харчування у пані Білик точно нестандартний.

В одному з нещодавніх дописів артистка показала свій сніданок. Якщо ви думаєте, що в ньому багато зелені, овочів, горіхів чи схожих корисних продуктів, то зовсім ні. Сніданок незрівнянної Ірини Білик складається виключно із солодощів. Тістечка різних форм та кольорів, круасани та рулети, пироги та торти. А для кращого смаку варто все гарно полити згущеним молоком!

54-річна Ірина Білик показала, як вона снідає кілограмами солодощів
54-річна Ірина Білик показала, як вона снідає кілограмами солодощів

Хто сказав, що норма цукру для середньостатистичної людини лише 50 грамів на день? ВООЗ? Вони точно не розбираються у харчуванні. Вчіться в Ірини Білик, щоб завжди бути красивими та здоровими й мати змогу буквально стрибати по сцені навіть після 50 (і років, і грамів).

Звісно ж, це просто жарти, і відео співачки створено виключно задля красивої картинки. З таким режимом харчування жоден, навіть найздоровіший організм, не протримається довго. Солодке люблять майже всі люди, але варто пам’ятати, що їсти його можна в обмеженій кількості.

Секретами власного харчування Ірина Білик ділиться не часто. Нещодавно зірка розповідала про свої улюблені страви. Що цікаво, жодної умовно елітної іноземної назви серед них немає. Співачка любить суп із фрикадельками, голубці та вареники з капустою. А на Великдень Ірина полюбляє смакувати рисом за власним рецептом, який колись отримала від родички.

Ірина Білик розповіла шанувальникам про свої улюблені страви
Ірина Білик розповіла шанувальникам про свої улюблені страви

Що ж стосується дієт, то зараз співачка себе ними не обмежує. Раніше зірка практикувала інтервальне голодування та інші модні дієти. Але потім зрозуміла, що мати чудовий вигляд можна й не виміряючи сантиметри, контролюючи грами та рахуючи калорії.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.