Курячі яйця “в штанах”, сира качка та знову Оля Кролик: чим дивували суддів на кастингу “МастерШеф-14”?

Ольга Кролик хоче перемогти на "МастерШеф" чи, можливо, витіснити іншу Ольгу зі складу суддів? Мартиновській варто уважніше слідкувати за "суперницею", яка вже втретє прийшла на кастинг проєкту.

Новий сезон “МастерШеф” дарує глядачам нових цікавих учасників. Хоча іноді кулінари можуть привертати увагу лише завдяки крінжовим моментам. Як вам страва, у якій зіпсований основний інгредієнт? Або презентація “з вогником”, після якої десерт неможливо їсти? Іноді дивуєшся, що подібні кулінари взагалі потрапляють на кастинг! Чи хлопчина, котрий раптом вирішив показати, як він підкидає ніж? Хоча йому все ж вдалося пройди до наступного етапу.

Ектор показав найяскравіші моменти з кастингу 14 сезону МастерШеф
Ектор показав найяскравіші моменти з кастингу 14 сезону МастерШеф

Хоча були звісно й прекрасні моменти. Наприклад, вперше на проєкті судді подали англійський фініковий пудинг. Також одна з учасниць ризикнула та приготувала моті, а цей японський десерт усього за 45 хвилин не завжди зможуть зробити навіть досвідчені кулінари.

Серед красивого також варто відзначити учасницю Ірину, яка приготувала шу з кракеліном. Це дуже легкий та маленький десерт, що ідеально відповідає професії дівчини — балерина. Ірина так добре впоралася з роботою, що найсуворіший суддя проєкту Володимир Ярославський не зміг просто сказати “так”, а нагородив дівчина унікальним золотим фартухом.

Ектор показав найяскравіші моменти з кастингу 14 сезону МастерШеф
Ектор показав найяскравіші моменти з кастингу 14 сезону МастерШеф

Цей фартух — нововведення 14 сезону. Кожен з суддів мав право дати будь-якому учаснику такий “квиток” до двадцятки. Тобто золотий фартух дозволяє обійти додаткові випробування! Але якщо “суворий” Ярославський разом з Ектором знайшли по одній страві, яка відповідала їхнім стандартам, то Мартиновська свій золотий фартух не дала нікому.

Втретє поспіль на кастингу “МастерШеф” також була присутня Ольга Кролик. Щоправда, цього разу вона завітала в павільйон, як підтримка. Можливо, наступного сезону ми знову побачимо кулінарку учасницею. Чи все ж вона надумає позмагатися з професіоналами?

Ектор показав найяскравіші моменти з кастингу 14 сезону МастерШеф
Ектор показав найяскравіші моменти з кастингу 14 сезону МастерШеф

Ольга підтримувала свого знайомого Данила. Самовпевненість хлопця була значною, але його страва показала, що кулінар він нікудишній. Неякісний соус, майже повністю сира качка і навіть спаржа, яка не приготована належним чином. Рішення однозначне — три “ні”.

Серед тих, хто отримав шанс продовжити боротьбу на проєкті відзначилася 29-річна дівчина Анастасія. Вона одразу сподобалася Ектору своєю вродою. Але за красою прихована чимала сила та енергійність! Кілька освіт, великий життєвий досвід та навіть розлучення, причиною якого стала, за словами дівчини, наявність у неї “яєць” більших, ніж курячі.

Ектор показав найяскравіші моменти з кастингу 14 сезону МастерШеф
Ектор показав найяскравіші моменти з кастингу 14 сезону МастерШеф

Страва Анастасії мала певні недоліки, але загалом була гідною того, щоб пройти далі. А по спілкуванню з дівчиною судді одразу помітили її невпинне бажання вчитися та розвиватися в кулінарії, що часто на кастингах важливіше ідеального результату на тарілці.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.