Онука Софії Ротару Соня Євдокименко “няньчить” білявого малюка, який живе з нею на віллі: їй дуже пасує

Знаменита модель і онука Софії Ротару, Соня Євдокименко, показала свого білявого малюка. Він білосніжний і розкішний, як і вілла на якій він проживає.

Струнка, гарна, молода і доглянута онука естрадної співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко, показала свого домашнього улюбленця. І це величезний, волохатий, пушистий, здоровий песик. Здається, що Соні, яка є відомою худорлявою моделлю, його навіть важко тримати в руках. Її навіть трішки похилило назад від такої ваги тварини. Світлину свого песика вона опублікувала в своїй stories в соцмережі Instagram.

Редакція “Сенсацій” не сумнівається, що пес, хоч і здоровезний, але отримує належний догляд і умови в усіх сенсах і розуміннях. Можливо, хутро тварини тому таке й яскраве та пушисте, що має відповідний догляд у салоні. Та і сам пес, явно не дворовий, і не бігає там, де не потрібно, і куди не потрібно. А проводить час разом із моделлю на їх сімейній віллі, де є усе: басейн, сад, великі газони і місця для нескінчених прогулянок.

Онука Софії Ротару показала свого домашнього улюбленця
Онука Софії Ротару показала свого домашнього улюбленця

Модель Соня Євдокименко полюбляє не лише свого білосніжного песика, а й одяг, образ і стиль білого кольору. Сьогодні для прогулянки зі своїм улюбленцем вона обрала коротку білку майку та легкі, білі, спортивні штани. Своє волосся вона лишила розпущеним, але позаду причепила шпильку. Нею вона закріпила пасма свого волосся.

Як завжди, модель має і носить золоті прикраси, навіть вдома. Сьогодні на ній помітно золоте кольє, що є досить цікавою ювелірною роботою. По всій його довжині нанесені маленькі золоті медальйони. Не обійшлося і без величезних круглих сережок та темних окулярів із золотистою оправою.

Як звати домашнього улюбленця Соні Євдокименко, поки невідомо, але цей песик відноситься до породи мальтійська болонка. Дана порода собак вважається прямо таки “кімнатною” і дуже аристократичною. Саме те, що підходить такій моделі, яка проживає на віллі. Мальтійські болонки переважно мають темні очі та бездоганну, довгу і шовковисту шерсть.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.

Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.

Чимось схожа на Ірину Білик: Павло Зібров показав рідкісне фото із дружиною – 30 років вона все контролює

Відомий український співак Павло Зібров, який завжди користувався увагою протилежної статі, показав, як зараз виглядає його дружина Марина. Нещодавно їй виповнилося 65 років.

Оля Полякова зустріла ранок без чоловіка: дружина Вадима Буряковського не приховує, як їй добре жити одній

Оля Полякова показала, як добре вона спить вночі і якою гарною прокидається зранку. Зірка продовжує бути щасливою і радіти проживанню в своїй квартирі в Києві.

Ольга Мартиновська провела ніч у полі: зірка “МастерШеф” спала на землі й прокинулася зранку під спів птахів

Ольга Мартиновська вирішила виспатися, як в Раю. Вона розстелила постільну білизну прямо серед поля, добре відпочила і зустріла ранок під спів диких пташок.

Купається в чані з теплою водою на фоні природи: Наталя Могилевська показала “лакшері” відпочинок в Україні

Наталя Могилевська знайшла зону для відпочинку з сучасними модульними будиночками, чистим озером, чаном і гарним пляжем. Вона вже там відпочила і поділилася своїми враженнями.