Ольга Мартиновська провела ніч у полі: зірка “МастерШеф” спала на землі й прокинулася зранку під спів птахів

Ольга Мартиновська вирішила виспатися, як в Раю. Вона розстелила постільну білизну прямо серед поля, добре відпочила і зустріла ранок під спів диких пташок.

Хто ще не знав, є чудовий варіант повного відновлення, як морального, так і фізичного. До того ж, він не потребує багато коштів чи того, аби їхати закордон. Повністю відновити свої сили і своє ментальне здоров’я можна поїхавши і сховавшись від усіх в полі. Те, як дуже класно там можна спати, ночувати, а зранку прокинутися в повному релаксі під спів птахів, показала суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська. Більше того, вона зняла все це на відео і виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зірка телеканалу СТБ не побоялася ні вужів, ні польових гризунів, або ще будь-кого, хто тільки може жити в полі серед бур’яну та “дикої” рослинності. Прямо там вона розстелила постільну білизну, не спальник, а саме білизну, і сповна насолодилася сном серед природи. Для цього вона обрала білизну світло-персикового кольору. А щоб не зголодніти дивлячись на цю гарну білизну, насиченого кольору, Ольга Мартиновська прихопила з собою ще й самі справжні персики. Під постільне вона підібрала такого ж кольору й піжаму-пеньюар.

Для цієї відеороботи Ольга Мартиновська прийняла рішення не робити ніякого макіяжу. На відео вона показала своє справжнє обличчя без краплі гриму. Імовірніше всього, що їй більше всього хотілося бути в першу чергу собою, тим більше серед природи. У природі немає лакшері ресторанів чи високих офісних хмарочосів, є лише те, що може “збудувати” і виростити сама земля. Щире відео судді “МастерШеф” не могло не сподобатися її прихильникам. Воно зібрало майже 6000 вподобайок. А ще безліч коментарів.

“Неймовірно щире, ніжне та чуттєве відео. Ви легка, чарівна та грайлива дівчина. Ви яскравий промінчик! Мимоволі з’являється усмішка, коли дивлюся це відео з Вами. Дякую за це”, – написав один із прихильників знаменитості.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.

Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.

Чимось схожа на Ірину Білик: Павло Зібров показав рідкісне фото із дружиною – 30 років вона все контролює

Відомий український співак Павло Зібров, який завжди користувався увагою протилежної статі, показав, як зараз виглядає його дружина Марина. Нещодавно їй виповнилося 65 років.

Оля Полякова зустріла ранок без чоловіка: дружина Вадима Буряковського не приховує, як їй добре жити одній

Оля Полякова показала, як добре вона спить вночі і якою гарною прокидається зранку. Зірка продовжує бути щасливою і радіти проживанню в своїй квартирі в Києві.

Купається в чані з теплою водою на фоні природи: Наталя Могилевська показала “лакшері” відпочинок в Україні

Наталя Могилевська знайшла зону для відпочинку з сучасними модульними будиночками, чистим озером, чаном і гарним пляжем. Вона вже там відпочила і поділилася своїми враженнями.

Насичений “смокі-айс” з самого ранку: Настя Каменських у гламурній піжамі показала, як виглядає спросоння

Сусіди Насті Каменських мають змогу бачити її в одній піжамі з нічним макіяжем на обличчі хоч кожного дня! Сьогодні "домашню" NK побачила вся країна. Все завдяки її новому відео.